Kada se energije na terenu i na tribinama spoje u jedno, a ekipa i publika igraju kao jedno i zajedno pričaju odbojkašku priču, onda Voša može sve. I kada se čini da protivnik ima prednost, kada je na njegovoj strani iskustvo, crveno-beli momci u stanju su svaku prepreku da preskoče.

Zato svi u taboru Vojvodine priželjkuju da se ponove posećenost, atmosfera, igra i energija, iz mečeva poput onih sa Žitomirom i Crvenom zvezdom, te da maksimalno napadnu sjajne Špance koji će u maloj sali Spensa biti protivnik u prvom meču šesnaestine finala CEV kupa.

Utakmica Vojvodina – Rio Duero Soria igra se u sredu, 22. novembra, u 19 časova.

 – Posle važne pobede u prvenstvu na redu je novi evropski izazov. Dolazi nam sjajna ekipa iz Španije, koja igra brzu i modernu odbojku. Što se nas tiče, uvek se isto pripremamo, bez obzira na to da li igramo na domaćoj, ili na međunarodnoj sceni. Naravno, uvek želimo da pobedimo.

A da bismo to ovog puta ostvarili moraćemo da odigramo iznad svojih mogućnosti, za šta nam je potrebna podrška navijača. Španci su tehnički potkovani, na njihovoj strani je iskustvo. Nama je ovo možda i najlakši dvomeč u sezoni, jer nemamo pritisak i breme favorita. Kroz ovakve duele treba da učimo, napredujemo i rastemo – istakao je šef stručnog štaba Marko Narančić.

Sa tim da bi podrška s tribina možda mogla da bude i ključna, naravno uz maksimalnu borbenost, složio se i primač Lazar Bajandić.

-Očekuje nas jedan dobar meč, protiv jako kvalitetne ekipe. Na krilima pobede od subote treba još motivisanije i borbenije da uđemo u susret protiv Rio Duera. Zahvalni smo na svakoj evropskoj utakmici, jer to prilika da sazrevamo i napredujemo. Podrška publike je od velikog značaja i kada spojimo naše energije onda možemo mnogo. Zato pozivamo sve da dođu i ispune tribine kao protiv Žitomira i Crvene zvezde – zaključio je Bajandić.

Podelite na društvenim mrežama
Share This