Akademija

Akademija odbojke Vojvodina radi pod okriljem aktuelnog šampiona države, a njen cilj jeste da proširi bazu, unapredi rad sa najmlađima u Novom Sadu, obuči ih na pravi način, pripremi dečake za starije uzrasne kategorije i populariše odbojku među mladima.


Treninzi se odvijaju u Osnovnoj školi „Prva vojvođanska brigada“ i OŠ Đorđe Natošević. Akademija je namenjena dečacima uzrasta od 8 do 14 godina.


Akademija odbojke Vojvodina: trener Spasoje Milićević

Sa polaznicima rade provereni treneri i mnogi drugi stručnjaci. Šef stručnog štaba je odličan odbojkaški trener Spasoje Milićević. Karijeru je počeo u Kleku i Zrenjaninu, a radio je i sa mlađim i sa starijim kategorijama, trenirao i muške i ženske ekipe. Iza njega je 20 godina iskustva.


Reference

Vojvodina je bez sumnje najpoznatija po radu sa mlađim kategorijama na ovim prostorima, a to potvrđuju i 16 juniorskih titula, 8 kadetskih i dve pionirske. Kadetska selekcija Novog Sada, koju su mahom činili igrači Vojvodine, osvojila je 14 prvih mesta na tradicionalnom međunarodnom turniru gradskih reprezentacija “Trofej Beograda”, a kadeti Vojvodine bili su sedam puta pobednici na “Novogodišnjem festivalu odbojke”.

Talentovanim odbojkašim posvećuje se posebna pažnja, a da sve to ima smisla, osim rezultata, potvrđuju i vrhunski odbojkaši, koji su izašli iz crveno-bele fabrike.

Početak rada sa mlađim kategorijama uglavnom se vezuje za školu odbojke, koju je osnovao Nebojša Ninkov 1962. godine. Do danas Vojvodina je sarađivala sa mnogim osnovim školama, imala veliki broj punktova, a kroz mlađe selekcije prošli su mnogi talenti, koji su se pokazali kako u prvom timu, tako i u reprezentativnim selekcijama, osvajali klupske trofeje i medalje sa nacionalnim timom. Tradicija, kvalitet, stručnost, vrhunski uslovi, mogućnost za napredak samo su neki od milion razloga zašto je Akademija odbojke Vojvodina najbolji izbor za dečake, koji žele da se posvete magičnoj igri na mreži i izgrade svoj šampionski put.


KONTAKT: 064 1464 904   i    060 532 0403

E – MAIL: tatjana.marovski@okvojvodina.org i okvojvodina@mts.rs

Pratite nas na našem sajtu www.okvojvodina.org i na zvaničnim profilima na fejsbuku i instragramu: Odbojkaški klub Vojvodina i Akademija odbojke Vojvodina.