Velika vojvodinaška porodica okupila se u auli Master centra Novosadskog sajma, na trećoj po redu “Večeri pod plavom zvezdom”, u organizaciji Kluba prijatelja FK Vojvodina, uz podršku FK Vojvodina i SD Vojvodina. Na jednom mestu, na tradicionalnoj svečanosti bili su svi članovi porodice Sportskog društva Vojvodina.

U sjajnoj atmosferi i uz prigodan program, govorili su Dragoljub Zbiljić, predsednik SD Vojvodina, Nikola Salatić generalni direktor OK Vojvodina, Marko Narančić šef stručnog štaba OK Vojvodina  i drugi. Takođe, dodeljena su posebna priznanja za odlične rezultate tokom protekle sezone, koja su uručili, Dragoljub Zbiljić i potpredsednik Kluba prijatelja FK Vojvodina Bojan Vagić.

Specijalna priznanja za rezultate i uspehe dobili su – Odbojkaški klub za trofeje u Kupu i Superkupu Srbije, Ženski vaterpolo klub za osvojenu duplu krunu, RK Vojvodina za 12. titulu u nizu i trofej u Supuerkupu, dok je počasno priznanje dobio i kapiten FK Vojvodina, Dejan Zukić, za nemerljiv uticaj kako na terenu, tako i van njega.

Po završetku programa, velika porodica nastavila je druženje uz koktel, u srdačnoj, veseloj i porodičnoj atmosferi.

Podelite na društvenim mrežama
Share This