Juniori Vojvodine plasirali su se u finale Prvenstva Srbije, pošto su u polufinalu završnog turnira savladali ekipu Crvene zvezde 3:0 (25:14, 25:18, 25:15). U borbi za zlato rival će izabranicima trenera Marka Narančića biti Partizan, koji je takođe 3:0 pobedio tim Niša.

U susretu sa Zvezdom pokazali su Novosađani sigurno i najbolju partiju na turniru u Novom Sadu. Ispoštovali su sve dogovore, odigrali od prvog do poslednjeg poena maksimalno angažovano, motivisano, borbeno i kvalitetno u svim elementima. Beogradski crveno-beli ni u jednom momentu nisu ugrozili Vošine juniore.

Finale za Vošine juniore

Meč Vojvodina – Partizan igra se u sredu u 14 časova, u maloj sali SPC Vojvodina. Pre toga u istoj hali od 10 sati Novi Sad boriće se sa Ribnicom za peto mesto, a u 12 će se u utakmici za bronzu sastati Crvena zvezda i Niš.

Finale, kao i susret pre toga, prenosiće se na zvaničnom Youtube kanalu Odbojkaškog saveza Srbije.

Podsećamo da završni turnir ima i humanitarni karakter. Zato je ovo prilika ne samo za podršku najboljim mladim ekipama u Srbiji, nego i za pomoć Lenki Lazarević kojoj je neophodna transplantacija koštane srži.

Kompletan bilten je u fajlu ispod.

Bilten 3

Podelite na društvenim mrežama
Share This