Završnica Prvenstva Srbije za juniore, koja je prethodno odložena, biće odigrana u Novom Sadu, od 29. do 31. maja. U velikoj i maloj sali SPC Vojvodina u tri dana prodefilovaće 12 najboljih ekipa, koje će se boriti za titulu šampiona.

Završnica za juniore

Posle takmičenja po grupama, četiri prvoplasirane ekipe igraće polufinale u utorak, dok će se u sredu boriti za medalje. Ostali timovi igraće za plasman od 5. do 8. i od 9. do 12. mesta.

Tehnički organizatori finalnog turnira su Odbojkaški klub Vojvodina i Odbojkaški klub Novi Sad Maneks.

U fajlu ispod nalazi se bilten broj 1, sa sastavima grupa i rasporedom takmičenja.

Bilten broj 1

Domaćini i tehnički organizatori, OK Vojvodina i OK Novi Sad, odlučili su da se priključe akciji prikupljanja novčane pomoći za malu Lenku Lazarević iz Novog Sada, pa će tako završnica juniorskog državnog prvenstva imati i humanitarni karakter.

Tri dana, koliko traje turnir, u maloj i velikoj sali Spensa, biće postavljene humanitarne kutije, u koju će novac moći da doniraju posetioci, ali i svi učesnici. Naime, dvogodišnjoj Lenki Lazarević dijagnostikovana je akutna leukemija limfoblastnih ćelija. Nada za izlečenje je transplantacija koštane srži, a za taj cilj potrebno je skupiti 300.000 evra. Više o tome možete pročitati na ovom linku.

Završnica će imati humanitarni karakter
Podelite na društvenim mrežama
Share This