Šampion Srbije kreće u odbranu titule! I ne samo to – Vojvodina počinje borbu za jubilarni dvadeseti naslov prvaka države.

Put do cilja neće biti lak, ali mnogo puta do sada pokazalo se da su rad, upornost, strpljenje, borbenost, htenje i želja aduti koji mogu odvesti do željenog krajnjeg ishoda.

Prvi rival u plej-ofu Vojvodini će biti ekipa Takova, sa kojom će snage odmeriti u četvrtfinalu. Prva utakmica igra se u sredu, 29. marta, u 17.30 u maloj sali Spensa.

-Takovo je u drugom delu prvenstva igralo bolje, bilo je nekoliko važnih pobeda. Milanovčani su ne samo obezbedili opstanak, nego i zasluženo ušli u plej-of. Glavni igrači na koje se najviše oslanjaju su Terzić, Aleksić, Kubanac, Krstić. Osveženje je sigurno tehničar Polomac i mislim da je njegovom zaslugom Takovo i zaigralo bolje. Što se nas tiče imamo malih zdravstvenih problema, ali sve je to deo jedne sportske sezone. Momci koji u sredu izađu na teren biće spremni. Želimo, naravno, da pobedimo i da na taj način počnemo takmičenje u plej-ofu – ističe šef stručnog štaba Slobodan Boškan.

Iskusni srednji bloker Stevan Simić raduje se početku najvažnijeg dela sezone i siguran je da je njegov tim spreman za sve izazove.

-Takovo je podiglo formu baš kada je to bilo potrebno. Na papiru smo mi favoriti, ali to treba pokazati na terenu. Verujem da smo spremni i da ćemo maksimalno agresivno i koncentrisano ući u utakmicu i biti posvećeni od prvog do poslednjeg poena. Ovom prilikom pozvao bih navijače i sve naše simpatizere, poklonike odbojke, sugrađane, da dođu u što većem broju i podrže nas sada kada je to najvažnije – poručio je srednji bloker Stevan Simić.

Četvrtfinale se igra na dve pobede, a drugi meč je na programu u subotu u Gornjem Milanovcu.

Šampion počinje borbu u plej-ofu

Podelite na društvenim mrežama
Share This