Kada se sa obe strane mreže nađu crveno-beli timovi, to je uvek derbi i prava poslastica za sve odbojkaške sladokusce. Biće sigurno tako i u meču 19. kola Superlige, u okviru kojeg će Vojvodina igrati na gostujućem terenu sa Crvenom zvezdom.

Nakon poraza u finalu Kupa Srbije, puleni trenera Slobodana Boškana odgovorili su na pravi način u meču u Staroj Pazovi, a posle pobede nad Jedinstvom već sada se okreću utakmici sa Zvezdom, koja je na programu u petak, 3. marta.

-Već sa Jedinstvom ekipa je imala dobru reakciju i odigrala kvalitetno taj susret. No, to je već iza nas i okrećemo se meču sa Crvenom zvezdom. Očekujem da će biti teško, jer Beograđani igraju sigurnije nego u prvom delu sezone, a uz to su i domaćini. Mislim da imaju i kvalitet za dobre partije i bolje rezultate. Za nas će to biti važan meč u tom smislu da nastavimo da se vraćamo na naš kolosek, da odigramo najbolje što možemo, pripremamo se dalje i podižemo formu za plej-of – ističe šef stručnog štaba Slobodan Boškan.

Crveno-beli derbi, odnosno meč Crvena zvezde i Vojvodine počinje u 20 časova, a može da se prati na digitalnoj platformi Odbojkaškog saveza Srbije.

Crveno-beli derbi: Petar Krsmanović

Podelite na društvenim mrežama
Share This