Rane posle poraza u finalu Kupa Srbije, Vojvodina je vidala u Staroj Pazovi i ostvarila još jednu pobedu u nizu u Superligi. U okviru 18. kola Novosađani su rutinski savladali Jedinstvo 3:0, a trener Slobodan Boškan pružio je priliku i igračima koji su manje do sada igrali.

Vojvodina sigurna: MVp Lazar Bajandić

Tako je ceo meč odigrao primač Lazar Bajandić, koji je bio i najbolji pojedinac meča, a tokom duela je šansu dobio i srednji bloker Andrej Rudić. Raduje i to što je posle povrede igrao, i to sva tri seta, libero Stefan Negić.

Nije bilo lako crveno-belima posle samo dva dana i to nakon poraza, da se resetuju i ponovo izađu na teren, te opravdaju ulogu favorita. Pazovčani su možda potajno želeli da iznenade ranjenog lava, ali je Vojvodina uradila ono što se od nje očekivalo.

Kako je meč odmicao, tako su Novosađani igrali sve bolje, pa je svaki naredni set dobijala ubedljivije.

Jedinstvo – Vojvodina 0:3 (21:25, 19:25, 15:25)
Stara Pazova: Sportska sala, sudije Jovančić i Janković.
Jedinstvo: Vukelić 1, Mladenović 1, Kaurin, Ćuk 3, Ilinčić, Radišić 1, Ristić 3, Stanišić, Topalović 3, Škrbić 9, Micić 11, Lukić 3, Roljić 1.
Vojvodina: Simić 6, Milanović, Bajandić 12, Zečević, Negić, Rudić 4, Ubiparip, Mišković, Antunović, Buculjević 3, Parapunov 21, Krsmanović 8, Mehić 4.
Podelite na društvenim mrežama
Share This