Srpski šampion merio je puls u Hali sportova “Jacques Chaban Delmas”. Prvi trening u hali, koja je dobila ime po nekadašnjem francuskom premijeru, prošao je u dobrom ritmu, te odličnom raspoloženju i zalaganju svih igrača.

Nema sumnje, bar prema onome što je viđeno na terenu i oko njega, da će akteri meča 6. kola A grupe Lige šampiona imati vrhunske uslove.

Srpski šampion na prvom treningu u hali "Jacques Chaban Delmas"

-Uradili smo sve zartano po nekom našem standardnom protokolu posle putovanja, a sada smo imali jači trening pred utakmicu, koja će se igrati u ovoj hali. Siguran sam da ćemo biti dobro spremni za težak i izazovan duel protiv Monpeljea. Vojvodina uvek ide na pobedu i tako će biti i sada. Neće biti jednostavno, ali učinićemo sve i nadamo se da će uz to doći željeni rezultat – istiće kondicioni trener Vojvodine Aleksandar Jovančević.

Inače, sjajna hala sportova je multifunkcionalna i sadrži više sala i terena za različite sportove. Na taj način svim žiteljima naselja Kastelno l Le, pa i šire, omogućeno je da se bave omiljenim sportom. Zahvaljujući, kako je nazivaju, Sali časti, koja je urađena po visokim standardima, mnoga velika takmičenja održavaju se na tom mestu, a između ostalog i utakmice Lige šampiona. Upravo u toj sali većim delom igra se i trenira samo odbojka. Tako su recimo samo za pola dana terenom prodefilovala tri odlična tima – prvi su trening imali prvotimci Monpeljea, te Vošini odbojkaši, a nakon njih i juniori domaće ekipe. U okviru hale “Jacques Chaban Delmas” je i sedište Gradskog veća za sport.

Podsećamo, meč 6. kola A grupe Lige šampiona, Monpelje – Vojvodina igra se u sredu, 25. januara u 19 časova. Prenosi Arena sport 3 premijum.

Podelite na društvenim mrežama
Share This