Vojvodina u ponedeljak putuje u Francusku, gde će u sredu, 25. januara odigrati meč 6. kola A grupe Lige šampiona. Utakmica u Monpeljeu biće za Novosađane ujedno i oproštaj od najjačeg evropskog klupskog takmičenja za ovu sezonu, ali isto tako i za ekipu Monpeljea.

Međutim, za oba tima biće ovo izuzetno važan meč, jer pobeda donosi treću poziciju na tabeli i plasman u četvrtfinale CEV kupa, drugog po jačini evropskog takmičenja. Podsećamo, u duelu u Novom Sadu crveno-beli su savladali francuskog predstavnika 3:1.

Vojvodina putuje u Francusku

– Dobro znamo da je ovaj meč biti, ili ne biti. Idemo tamo motivisani, sa željom da odigramo najbolje što možemo, da se borimo za svaki poen i učinimo sve kako bismo stigli do pobede – ističe primač Žarko Ubiparip.

Strateg Novosađana Slobodan Boškan svestan je da Vojvodina u Francuskoj neće imati lak zadatak.

-Teško je pretiti Monpeljeu na njegovom terenu, ali treba da se borimo od prvog do poslednjeg poena. Meč protiv Radničkog bio je lepa uvertira. Očekujem da pokažemo najbolje izdanje, a sigurna, borbena i dobra igra može da donese pobedu. Sa takvom idejom i ambicijom treba da uđemo u meč i da sve vreme imamo takav odnos – poručuje šef stručnog štaba Slobodan Boškan.

Meč 6. kola A grupe Lige šampiona Monpelje – Vojvodina, koji se igra u sredu, počinje u 19 časova.

Podelite na društvenim mrežama
Share This