I da smo maštali, ne bismo izmaštali lepši kraj sezone od ovog. Našu odbojkašku reviju “Svi smo jedan tim” obeležila je pre svega radost malih odbojkaša i odbojkašica iz našeg i još nekoliko gradskih klubova. Najmlađi su imali priliku da zaigraju na terenu sa osvajačima Kupa Srbije, Superkupa, ali i sa juniorskim i kadetskim šampionima.

Svi smo jedan tim

Na sjajnoj reviji u maloj sali Spensa okupilo se preko sto malih i velikih odbojkaša, a zajedno su igrali prvotimci Vojvodine, juniori, kadeti, pioniri, dečaci i devojčice sa akademije, te odbojkaši Novog Sada, predstavnice NS Volej tima, Dunav voleja, kao i oni koji su se pojedinačno prijavili za učešće u reviji. Bilo je zanimljivo videti kako su treneri i igrači menjali uloge, pa su tako ekipe kao treneri predvodili Rudić i Elezović, a u jednom momentu na teren su izašli sada u ulozi igrača, treneri Kozić i Roljić. Generalni sekrear kluba i koordinator mlađih selekcija Dragan Čučković i igrač Lazar Bajandić bili su sudije, Stefan Negić delegat meča, dok su se u ulozi di-džeja i spikera sjajno snašli Strahinja Đogić i Nemanja Antunović.

Ako pitate najmlađe za njih je utisak večeri bilo to što su imali priliku da zaugraju u istom timu sa Vošinim provitimcima, svojim idolima.

Svi zajedno su razmenili utiske, nade, emocije, družili i poželeli jedni drugima još mnogo ostvarenih sportskih snova.
I da, te večeri zaista su svi bili jedan tim.

Svi zajedno
Svi smo jedan tim


Na kraju su treneri u svakoj ekipi birali najboljeg igrača, ali su vodili računa o tome, da to budu mlađi naraštaji. Oni su dobili plakete, dresove, notese, hemijske i od našeg poslovnog partnera, studija Fotograf NS, šolje rađene samo za ovu reviju, sa natpisom “Svi smo jedan tim.

Svi igramo

Podelite na društvenim mrežama
Share This