Za kraj sezone poželeli smo da se vidimo još jednom sa svima vama koji ste nas zdušno bodrili i pružali nam podršku. Hteli smo da na jednom mestu okupimo sve naše selekcije, još jednom vam predstavimo sve naše pobednike, osvajače Kupa Srbije, Superkupa, juniorske i kadetske šampione, pionire, akademce, ali i još neke drugare.

Zato smo odlučili da organizujemo veliku odbojkašku reviju SVI SMO JEDAN TIM i to u petak, 31. maja u 20 časova u maloj sali Spensa. U jednoj opuštenoj, zanimljivoj atmosferi, imaćete priliku da vidite sve naše igrače ne samo na terenu, nego i u ulozi trenera, spikera, didžeja, delegata, sudije, a nakon revije moći ćete i da siđete na teren da se fotografišete sa igračima, da ih upoznate, postavite im pitanja, da tražite autogram…

Kako smo zamislili ovu reviju pročitajte u nastavku teksta.

U toku zagrevanja formiraćemo četiri ekipe, koje će voditi naši treneri i igrači. Ekipe će činiti prvotimci, juniori, kadeti, deca naše akademije, mlađi igrači iz OK Novi Sad i drugari iz drugih gradskih klubova. Šef stručnog štaba Marko Narančić izvući će protivnika za ekipu 1. Najpre će dve ekipe odigrati mini meč – jedan set do 15 poena. Nakon toga isti meč odigraće i druge dve ekipe, a na kraju će pobednici odigrati i treći set. Na taj način dobićemo revijalnog pobednika. Treneri će izabrati MVP-ja iz svake ekipe, ali tako da to budu najmlađi pojedinci. Četiri najbolja igrača dobiće plaketu i poklončić, koji će pripremiti naš poslovni partner Fotograf NS.

Nakon toga publika će imati priliku da nam se pridruži na terenu. Uz teren će biti postavljeni svi naši pehari ove sezone.

Ulaz u malu salu je besplatan.

Dođite da uživate u igri malih i velikih odbojkaša, da se družimo i veselo stavimo tačku na ovu sezonu – do nekih novih izazova i utakmica.

Podelite na društvenim mrežama
Share This