Pod krilaticom “Budi pobednik, navijaj za Vošu”, Sportsko društvo Vojvodina i kompanija Mozzart potpisali su danas ugovor o generalnom sponzorstvu.

U prostorijama OK Vojvodina, jedan od značajnih ugovora Sportskog društva Vojvodina potpisali su predsednik Dragoljub Zbiljić i generalni direktor kompanije Mozzart Slobodan Prodanović.

Sportsko društvo Vojvodina okuplja devet klubova sa ozbiljnom višedesenijskom tradicijom, a potpisivanje sa kompanijom Mozzart, liderom u sportskom svetu naše zemlje, koja se bavi i odgovorno – društvenim radom, predstavlja izuzetno važan korak u daljem razvoju SD Vojvodina.

Ovim potpisom kompanija Mozzart postala je generalni sponzor Sportskom društvu Vojvodina,  a potpisivanju prisustvovali su i članovi ostalih klubova SD Vojvodina – Mića Radanović (KK Vojvodina), Darko Jevtić (RK Vojvodina), Nikola Salatić (OK Vojvodina), Aleksandar Radojičić (AK Vojvodina), Aleksandar Jovančević (RK Vojvodina), Stefan Gnip i Nikola Balaban (HK Vojvodina), Boško Savić (ŽFK Vojvodina) i Vojislav Jovanović (VK Vojvodina).

Budi pobednik

Prisutnima se najpre obratio predsednik SD Vojvodina Dragoljub Zbiljić.

– Drago mi je što smo što smo se okupili u ovolikom broju i što su predsednici svih klubova članova SD Vojvodina ovde. Zahvaljujem se kompaniji Mozzart koja već dugi niz godina sarađuje pojedinačno sa klubovima iz SD Vojvodina. Želim da napomenem da je kompanija Mozzart generalni sponzor SD Vojvodina i to za naredne tri kalendarske godine.

To nas raduje jer ćemo moći da izgradimo ozbiljan temelj, da razvijamo školice naših klubova, te da omogućimo kroz niz  društveno odgovornih akcija i povoljnije uslove za polaznike. Istovremeno, uz sredstva koja ćemo dobiti od kompanije Mozzart moći ćemo da nastavimo da sanjamo i da donosimo titule u Novi Sad. Članovi SD Vojvodina postavili su standarde u sportu u Srbiji, sredstva nisu mala i nastavićemo da ulažemo kako bismo ostvarivali vrhunske rezultate – rekao je Dragoljub Zbiljić.

Nakon njega, reč je preuzeo i generalni direktor kompanije Mozzart Slobodan Prodanović.

– Kao što je rekao gospodin Zbiljić, Mozzart već godinama sarađuje sa pojedinačnim klubovima iz SD Vojvodina, ali ovo je sada podignutno na jedan viši nivo. Naša društvena odgovornost se sada širi i na školice sporta i van Novog Sada. Radićemo zajedno  i neka nam je sa srećom u budućoj saradnji – naglasio je Slobodan Prodanović.

Budi pobednik

U ime Mozzart fondacije obratio se i Borjan Popović.

– Kompanija Mozzart osnovala je svoju fondaciju prošle godine. Time smo pokazali naše zajedničko opredeljenje da deo naših sredstava ulažemo i u društvenu zajednicu. Generalno sa Vojvodinom i gradskom vlasti imamo dobru saradnju, učestvujemo u brojnim projektima i tu smo da pomognemo gde god možemo. Svakoj našoj akciji nastojimo da damo humanitarni karakter, a ove godine započeli smo sa donacijom terena za mali fudbal. Nema mnogo takvih objekata koji će svima biti dostupni, posebno našoj deci i nadamo se da ćemo sa kabinetom gradonačelnika pronaći najbolje lokacije kako bismo kroz naše aktivnosti omogućiti bolje i lakše bavljenje sportom – zaključio je Borjan Popović.

pobednik
pobednik
pobednik
Podelite na društvenim mrežama
Share This