Iako su poraženi u prvom meču četvrtfinala plej-ofa, prvotimci Vojvodine nisu klonuli duhom, naprotiv, maksimalno se pripremaju za novu utakmicu koja ih očekuje u subotu, 30. marta u maloj sali Spensa.

Istina, ostaje žal, jer su nijanse odlučivale u Topoli, a falilo je i malo više sreće pulenima trenera Marka Narančića, no to ne menja ambicije i želju Vošinih momaka da u drugom duelu zaigraju još bolje i učine sve ne bi li izjednačili rezultat u seriji i ostali u plej-ofu.

Publika u sali je imala prilike da gleda dobru i borbenu odbojku na obe strane i možda je baš ona bila vetar u leđa Karađorđu. Zato Novosađani veruju da podrška s tribina sada može biti njihov tas na vagi.

-Ovo je plej-of i nije tu još ništa gotovo. Igra se na dve pobede i mi želimo da se vratimo u Topolu. U sredu smo pokazali dobru odbojku, ali i to da svaki igrač može da pruži doprinos igri. Očekujem da u subotu izađemo opet maksimalno na teren, da se borimo za svaku loptu i da u punoj sali, uz podršku s tribina prelomimo utakmicu i izborimo se za treći meč – poručuje primač Danilo Elezović, koji je odigrao ceo meč u Topoli i pokazao dobru partiju.

Drugi meč četvrtfinala plej-ofa, Vojvodina – Karađorđe, u subotu počinje u 18 časova, a ulaz u malu salu SPC Vojvodina je besplatan.

Podelite na društvenim mrežama
Share This