Energija i borba za svaku loptu ključ su za dobar rezultat u četvrtfinalu plej-ofa – složili su se trener Marko Narančić i igrači Žarko Kisić i Matija Milanović na konferenciji upriličenoj uoči prve utakmice.

Meč Karađorđe – Vojvodina igra se u sredu, 27. marta u 19 časova u Topoli.

-Počinje najbolji deo sezone, jer plej-of svima daje šansu. Imamo težak zadatak, jer nas čekaju kvalitetan protivnik i puna hala, tako da će nam trebati puno preciznosti, energije i mirnoće kako bismo uspeli da slavimo. Idemo korak po korak i mislim da možemo da prođemo. Mi se konstantno dižemo i izgledamo mnogo bolje nego prošle nedelje. Karađorđe igra dobro, a najbolje protiv Vojvodine, što je razumljivo, jer je tamo nekoliko naših igrača, koji imaju veliki motiv – istakao je šef stručnog štaba Marko Narančić.

Složio se s njim i kapiten Žarko Kisić, koji je dodao:

-Ove sezone pobedili smo mnogo dobrih ekipa, uslovno favorita. Verujem u tim, stručni štab veruje u nas i idemo hrabro. Kada igramo stabilno i kada ne gubimo poene u seriji, možemo da uradimo mnogo, pa i da preokrenemo rezultat, što smo i dokazali. Tako da mislim da je ključ ovog četvrtfinala u tome da budemo stabilni i da ostanemo na točku i kada ide i kada ne ide.

Mladi tehničar Matija Milanović izjavio je da u plej-ofu svako svakoga može da pobedi i da je to draž završnice.

-Imamo teškog rivala, koji nas je dobio pre par nedelja u Novom Sadu, ali mislim da uz dobar rad i borbenost možemo da pobedimo. Ključ za uspeh je to da imamo energiju kakvu smo do sada imali i tada i kvalitet dolazi do izražaja – zaključio je Milanović.

Četvrtfinale se igra na dve pobede, a druga utakmica je u Novom Sadu, u subotu 30. marta, u 18 časova.

Podelite na društvenim mrežama
Share This