Pobeda u poslednjem kolu Superlige bila bi kao melem na ranu i važna injekcija za povratak samopouzdanja uoči plej-ofa prvotimcima Vojvodine. Na putu do takve pobede u četvrtak, 21. marta, osim dobre igre biće važna i podrška publike u maloj sali Spensa.

Naravno, upravo u teškim momentima podrška je najvažnija, a crveno-beli momci su je i više nego zaslužili ove sezone, ne samo zbog dva pehara, nego i zbog odnosa prema klubu, igri, hrabrosti i upornosti.

Koliko bi ta podrška značila istakli su i šef stručnog štaba Marko Narančić i igrači Uroš Mišković i Strahinja Đogić na konferenciji za mediji uoči duela sa Ribnicom.

-Posle serije poraza došlo je do pada samopouzdanja mojih momaka i zato sada želim da ih podržim. Verujem u nas, kao što verujem i da u četvrtak možemo pobediti ekipu Ribnice i što spremnije dočekati plej-of. Jeste teška situacija, ali smo sačuvali mir i atmosferu. Dobro treniramo i optimista sam -istakao je Narančić.

Složio se sa novosadskim strategom Mišković i dodao:

-Atmosfera jeste ostala dobra. Držimo se zajedno, imamo punu podršku trenera i uprave. Potrudićemo se da probijemo tu neku barijericu koja se pojavila i da u četvrtak ostvarimo pobedu. Ovom prilikom želeo bih da pozovem sve ljubitelje sporta i Vojvodine da dođu da nas podrže.

Činjenica je da je i povreda libera Stefana Negića, koji je ne samo važna igračka karika nego i motor ekipe, uticala takođe na Vošin tim. No, Uroš Mišković i Strahinja Đogić, koji će do kraja sezone igrati umesto Negića, dobili su punu podršku od stručnog štaba, saigrača i uprave.

-Stvarno je težak period iza nas, ali se nadam da ćemo iz svega ovoga izaći jači. Takođe hoću da pozovem publiku da dođe da nas podrži, jer nam je to sada najpotrebnije – zaključio je Đogić.

Meč Vojvodina – Ribnica počinje u 18 časova, a ulaz je besplatan.

Podelite na društvenim mrežama
Share This