Dijagnostički centar Life scan iz Novog Sada novi je partner Odbojkaškog kluba Vojvodina.

Ugovor o sponzorstvu do kraja 2025. godine potpisali su doktor Dalibor Ilić, prokurist centra i Nikola Salatić, generalni direktor OK Vojvodina.

Life scan je ordinacija za magnetnu rezonancu (MRI) i dijagnostički ultrazvuk (UZ) sa najsavremenijom opremom vodećeg svetskog proizvođača Siemens i iskusnim radiolozima sa decenijskim iskustvom. MRI aparat Siemens Magnetom Sempra jačine magnetnog polja 1.5 Tesla opremljen je najsavremenijim softverom sa mogućnostima korišćenja veštačke inteligencije (AI) čime se unapređuje kvalitet snimanja uz skraćenje trajanja pregleda i time positže veća preciznost snimaka uz bolji komfor za pacijenta. Takođe, u dijagnostičkom centru mogu se obaviti i preventivni MR pregledi celog tela (WholeBody MRI) u cilju skrininga širokog spektra patoloških promena.

dijagnostički centar

Doktor Dalibor Ilić: Želim da se zahvalim Vojvodini na poverenju. Biće nam veliko zadovoljstvo da pružimo podršku klubu i igračkom kadru u ostvarivanju sportskih rezultata, pravom dijagnostikom i kvalitetnim nalazima u cilju što boljeg oporavka i lečenja eventualno povređenih igrača. No, nadamo da će takve situacije biti retke.

Nikola Salatić: Zahvalio bih se centru i posebno doktoru Iliću koji je bio inicijator saradnje. Ovo će nama biti od velikog značaja, kako bismo zaokružili taj medicinski deo. Imamo dobre sprave i stručnjake za terapiju, ali je pre bilo kakve rehabilitacije bitno postaviti pravu dijagnozu. Naravno, nadamo se da će igrači biti zdravi, ali ukoliko dođe do nekih povreda imaćemo brzu, efikasnu i dobru dijagnostiku,

Podelite na društvenim mrežama
Share This