Poslednji put Vojvodina i Radnički odmerili su snage u prvom delu sezone u Kragujevcu, kada je superligaški derbi posle pet uzbudljivih setova pripao domaćinu. Dva tima ponovo će na teren u okviru 20. kola Superlige, a kako je meč od velike važnosti i Novosađanima i Kragujevčanima, sigurno će još jednom to biti istinski derbi.

Obe ekipe u prethodnom kolu su doživele poraz, pa će dodatno motivisane ući u ovaj duel sa željom da se vrate u pobednički ritam. Uz sve to pobeda bi i jednima i drugima mnogo značila u finišu ligaškog dela prvenstva i zauzimanju što bolje pozicije pred plej-of.

Meč Vojvodina – Radnički igra se u petak, 8. marta, u 19 časova, u maloj sali SPC Vojvodina.

-Pred nama je novi izazov. Radnički poseduje iskustvo i kvalitet, igra brzu i modernu odbojku. Sigurno nas očekuje težak meč, ali kada nastupam sa mojim momcima, ja sam uvek optimista, a tako je ovog puta. Verujem da uz pomoć publike možemo da pružimo dobru partiju i nadam se da će to biti dovoljno za pobedu – ističe šef stručnog štaba Marko Narančić.

Mladi primač Danilo Elezović, složio se sa svojim trenerom.

-Sigurno nas očekuje neizvestan meč. Ekipa Radničkog je u vrhu tabele, ima iskusne igrače. Međutim, to je za nas dodatni motiv da odigramo dobro. Imamo prednost domaćeg terena, pa želim da pozovem publiku da dođe da nam pomogne da pružimo maksimalnu partiju – poručuje Elezović.

Ulaz u malu salu je besplatan, a kako se derbi igra baš na Dan žena, Odbojkaški klub Vojvodina ovih dana potrudio se da u petak dame dočeka sa puno poklona. Naime, već nekoliko dana na instagram i fejsbuk profilu kluba traje nagradna igra “Moja priča”, u okviru koje dame pišu priču, pismo, ili pesmu omiljenom igraču i radove šalju na mejl kluba. U četvrtak, 7. marta, posle 12 časova, kada istekne rok za slanje radova, žiri u sastavu trener Marko Narančić i igrači Žarko Kisić i Strahinja Đogić izabraće najboljih pet radova. Vaučeri i nagrade dobitnicama će biti predati na utakmici sa Radničkim. Nagrade su: 1. Dres Strahinje Đogića, Vošin notes, hemijska i zidni sat, 2. Majica po izboru (natpis ili fotografija igrača sa potpisom) i jedan termin studijskog fotografisanja, 3. Mesec dana besplatnog treninga na Akademiji odbojke Vojvodina, 4. i 5. Šišanje i feniranje.

Uz to, još deset vaučera za poklon pakete Domaće mlekare Maglić, biće podeljeno pre utakmice na ulazu za publiku. Uslov je da dame budu među 10 najbržih (vreme ulaska računa se od 18.15) i da na sebi imaju dres, majicu, šal, zastavu, ili kapu sa amblemima OK Vojvodina.

Ovim putem zahvaljujemo se svim našim donatorima, koji su nam se pridružili u želji da obradujemo dame na njihov dan. Darodavci, osim kluba, su: Domaća mlekara Maglić, Fotograf NS i ženski frizerski salon Lepota.

Podelite na društvenim mrežama
Share This