I treću pobedu u nizu ostvarila je Vojvodina u nastavku superligaške sezone. Ovoga puta, u 14. kolu, u Novom Sadu pao je Niš i to u tri seta, ali put do trijumfa nije lak tako kako to rezultat govori. Bolje su gosti otvorili meč i poveli 7:3, ali su crveno-beli malo po malo krckali zaostatak, da bi nakon bloka Bajandića, servisa Kokeze i kontre Stankovića, Voša konačno izjednačila.

U drugom delu seta blok Kokeze doneo je dva poena viška (17:15), a uskoro je bilo i 20:17 za domaćina. Ipak, Niš se sasvim približio, ali su puleni trenera Marka Narančića ostali smireni i koncentrisani, te su stavili tačku na ovaj deo meča za 1:0.

Diktirala je ritam Vojvodina u nastavku i prilično sigurno stigla do 2:0, da bi se u trećem setu ponovila priča iz prvog.

Gledala je publika ponovo neizvesnu borbu u kojoj su obe ekipe imale svoje dobre trenutke. Uprkos asu Bajandića koji je doneo vođstvo od 19:16, na kraju su nijanse odlučile, a Novosađani su ponovo bili sigurniji i konkretniji.

Vojvodina – Niš 3:0 (25:23, 25:20, 25:23)
Novi Sad:  Mala sala SPC Vojvodina, sudije Leko i Balandžić.
Vojvodina: Đogić, Bajandić 17, Milanović, Negić, Rudić 9, Elezović 1, Ubiparip 12, Mišković, Stanković 14, Kokeza 5, Kisić, Dakić, Kopitić 2.
Niš: Jeremić, Đorđević, Đokić 2, Milovanović, Kostadinović, Ozokoje 9, Antić, Vulović 5, Matić 13, Šarović 10, Unković 5, Kitanović, Stojković.

Podelite na društvenim mrežama
Share This