Posle teškog gostovanja u Požarevcu prvotimci Vojvodine naredne dve utakmice odigraće na svom terenu. Najpre ih u sredu, 24. januara, očekuje uvek izazovni derbi, protiv aktuelnog šampiona, a nakon toga još jedna poslastica u subotu sa timom Niša.

Kopitić uoči derbija

Novosađani će sa Partizanom u maloj sali Spensa igrati odloženi meč šestog kola Superlige i taj duel počinje u 19 časova. Korektor Branko Kopitić rekao je uoči susreta da je njegov tim imao dobre mini pripreme i da je radio upravo da bi u drugom delu sezone bio još bolji, ispravio greške i na neke zadatke odgovorio efikasnije.

-Odigrali smo do sada tri utakmice sa ekipom Partizana i sve tri smo dobili. Međutim, bile su zaista neizvesne, pa nas tako i u ovom susretu očekuje težak zadatak. Crno-beli imaju dosta iskusnih igrača, dobar tim i ipak su prethodne sezone osvojili sva tri pehara. Jesmo mlada ekipa, imamo dosta oscilacija, ali tako i treniramo da budemo spremni na neizvesne mečeve. Gradimo energiju, atmosferu, podržavamo jedni druge, jer samo timskih duhom možemo da anuliramo te neke oscilacije i greške i da iz njih izađemo kao pobednici. U svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobedom, pa ćemo i sada dati maksimum, boriti se od prvog do poslednjeg poena i učiniti sve da uknjižimo nove bodove – poručio je Kopitić i dodao da se nada da će tribine biti pune, jer to derbi zaslužuje, a isto tako njegovi saigrači i on igraju mnogo bolje i poletnije uz podršku sa tribina.

Podelite na društvenim mrežama
Share This