Nakon tronedeljne pauze prvotimci Vojvodine vraćaju se takmičarskom ritmu. Na startu drugog dela sezone očekuje ih gostovanje u Požarevcu.

– Iskoristili smo pauzu na najbolji način. Radili smo pojačano, a u fokusu su bili kako treninzi snage, tako i oni odbojkaški. Uz to smo odigrali i dve prijateljske utakmice sa Spartakom i Karađorđem i bilo je to dobrih deset setova. Dobili smo obe, ali rezultat nije bio u prvom planu. Važno nam je bilo uigravanje, a svi igrači su dobili šansu. Mislim da je napredak u odnosu na početak sezone i te kako vidljiv i treba samo tako da nastavimo – ističe šef stručnog štaba Marko Narančić.

U narednih desetak dana crveno-beli odigraće tri meča. Nakon duela sa Mladim radnikom, uslediće dva susreta kod kuće, 24. januara odloženi meč 6. kola sa Partizanom, a onda 27. januara utakmica 14. kola sa ekipom Niša.

– Biće to tri teška i izazovna meča. Za nas nijedan nije lak i tako se uvek i postavljamo. Mladi radnik igra mnogo bolje nego na početku sezone. U neku ruku biće ovo odmeravanje uoči finala Kupa Srbije, mada do tada ima još dosta vremena i važnije je ko će biti tada spremniji. O Partizanu i Nišu ne treba trošiti reči, zasluženo su u vrhu. Sa ta dva tima odigrali smo neizvesne mečeve i svakako će biti teško ponoviti sve to. Naravno, mi uvek želimo da pobedimo.

Prvi deo sezone je bio i više nego uspešan, a u nastavku Vojvodinu očekuje još mnogo izazova.

– Momci su za sada opravdali poverenje i želim da isti pristup imaju i u drugom delu sezone. Radni su, vredni, pokazali su veliki potencijal, borbenost, privrženost klubu i od mene imaju maksimalnu podršku. Pritiska neće biti, treba samo da nastavimo tako kako smo radili i do sada – zaključuje Narančić.

Marko Narančić

Meč Mladi radnik – Vojvodina igra se u petak, 19. januara u 18 časova, u Požarevcu.

Podelite na društvenim mrežama
Share This