Prvotimci Vojvodine okreću se maksimalno domaćoj sceni, takmičarskim izazovima u Superiligi i Kupu Srbije. Sledeći ispit četa trenera Marka Narančića imaće u polufinalu Kupa Srbije u duelu sa ekipom Partizana.

Aktuelni branilac trofeja biće domaćin u prvom meču, u Zemunu, u sredu, 6. decembra u 18.30. Činjenica da će taj susret igrati kao gosti ne umanjuje želju i motiv Vošinih igrača, koji se spremaju da odigraju u Master hali maksimačno energično, hrabro, da se bore za svaki poen i da probaju da revanš u Novom Sadu dočekaju sa povoljnim rezultatom.

Narančić očekuje borbu u polufinalu Kupa Srbije

– Za ovu mladu ekipu plasman u polufinale Kupa Srbije je dobar rezultat, posebno zbog načina na koji smo do toga stigli. Voljom žreba za rivala smo dobili Partizan, koji ima i kvalitet i iskustvo. Oni jesu favoriti, posebno zbog toga što se ta prva utakmica igra na njihovom terenu, ali od mojih momaka očekujem da se bore za svaku loptu i svaki poen. Dres Vojvodine sam po sebi donosi pritisak, ali trudićemo se da toga ne bude, da momci igraju slobodno. Velika borba je dovoljna, a ona možda može doneti i rezultat – ističe šef stručnog štaba Marko Narančić.

U dosadašnjem delu sezone Partizan i Vojvodina samo jednom su odmerili snage i to na početku takmičarske godine, u meču Superkupa.

– Nismo imali priliku da igramo s njima u skorije vreme. Mi smo dobili susret u Superkupu, ali to je bilo praktično pre dva meseca. Oni podižu formu, pobeđuju u ligi, a i u CEV kupu su prošli dalje. Međutim, moram reći da i mi radimo, trudimo se da svakog dana budemo bolji i spremni smo da damo sve od sebe. Iako nismo favoriti želimo da učinimo sve da se u Novi Sad vratimo s pobedom – poručuje primač Žarko Ubiparip.

Revanš je u Novom Sadu 27. decembra.

Borba za svaki poen u polufinalu Kupa

Podelite na društvenim mrežama
Share This