Posle dvadeset sati puta Vojvodina je konačno stigla u Soriju, gde će u sredu odigrati revanš meč šesnaestine finala CEV kupa sa domaćom ekipom Rio Duero.

Nije Novosađanima baš sve proteklo onako kako je planirano. Prvobitno je trebalo da crveno-beli avionom lete iz Beograda do Frankfurta, te od Frankfurta do Bilbaoa, a onda još autobusom do Sorije, te da tu ručaju, odmore i nakon toga da uveče treniraju. No, po dolasku u Franfkurt let za Bilbao je otkazan, a nakon potrage za novim letom i rešenjem, Vošina ekspedicija dobila je karte za let do Barselone od 13.30.

Nažalost i taj let je kasnio, pa su Novosađani poleteli oko 15.30h za Barselonu, odakle su autobusom nastavili do Sorije. Večernji trening je propušten, a ekipa je na odredište stigla praktično u ponoć.

Uprkos putešestviju i evidentnom umoru, pozitivnog duha nije falilo. U hotelu Lenor Minor Vojvodina je srdačno dočekana. Ekipa se smestila, večerala, a jedini cilj bio je dobro odmoriti pre prvog treninga u Soriji, u sredu u 11h.

-Možda je ovaj naš put bio i svojevrstan tim bilding. Očekuje nas važan meč, a iz ovakvih situacija ekipa može samo da profitira. Trudimo se da negativno pretvorimo u pozitivno i onda stvari budu bolje – rekao je kapiten Žarko Kisić.

Meč Rio Duero – Vojvodina igra se u sredu u 20 časova. Vojvodinu u igri ostavljaju samo pobede od 3:0 i 3:1 i u tom slučaju igrao bi se dodatni, zlatni set.

Podelite na društvenim mrežama
Share This