Utakmicom protiv Karađorđa na svom terenu, u subotu, 25. marta, prvotimci Vojvodine staviće tačku na ligaški deo sezone. Dva kola ranije crveno-beli obezbedili su prvu poziciju, sa koje će ući u plej-of i u doigravanje za titulu.

Iako meč sa ekipom iz Topole nema rezultatski značaj, to nikako ne znači da na teren ne treba izaći sa maksimalnim fokusom, željom i namerom da se odigra dobro. Jako je važno u pobedničkom ritmu dočekati plej-of, koji počinje samo tri dana nakon završetka lige.

A ko će ukrstiti koplja u četvrtfinalu biće poznato tek nakon poslednjeg kola. Za sada je izvesno samo to da će Vojvodina sa prve pozicije u razigravanje, kao i to da iz Superlige ispadaju Novi Sad Maneks i Spartak iz Ljiga. Na drugom mestu trenutno je Partizan, ali na tu poziciju može i Radnički. I jedna i druga ekipa imaju teške zadatke u 22.kolu. Crno-beli igraju protiv Crvene zvezde, dok Radnički gostuje u Kraljevu. Najbliža tome da bude rival aktuelnom šampionu je ekipa Takova, međutim teorijski do osmog mesta mogu i Jedinstvo i Karađorđe.

Meč Vojvodina – Karađorđe počinje u 17.30 u velikoj sali Spensa.

Podelite na društvenim mrežama
Share This