Nakon 16 uzastopnih pobeda u Superligi Vojvodina je zabeležila poraz, a ovoga puta poklekla je u meču 19. kola protiv Crvene zvezde. Slavio je domaćin 3:1, ali je rezultat u Beogradu vrlo lako mogao biti i potpuno drugačiji, s obzirom na to da su drugi, treći i četvrti set završeni na razliku.

Zvezda je bolje otvorila meč, dok su Novosađani igrali prilično mlako, nesigurno, bez energije i sa dosta grešaka. Motivisani Beograđani to su maksimalno iskoristili, poveli 1:0, a onda imali prednost i u prvom delu drugog perioda. Izmene su kod Vojvodine urodile plodom, pa se lider malo trgnuo, zaigrao bolje i okrenuo rezultat. U neizvesnoj završnici gosti su bili sigurni u realizaciji i stavili tačku na set za 1:1.

U naredna dva seta Novosađani su imali priliku da ovaj meč reše u svoju korist, vodili su većim delom trećeg, kao i u završnici četvrtog perioda, ali su popustili i napravili greške u važnim momentima, te dozvolili rivalu da preokrene rezultat i na kraju uzme tri boda u ovom susretu.

Crvena zvezda – Vojvodina 3:1 (25:19, 25:27, 29:27, 25:23)
Beograd: SC Voždovac, sudije Balandžić i Simić.
Crvena zvezda: Okolić 5, Ristić, Kljajić, Stanković 6, Jović, Pepić 18, Ranković, Koprivica 8, Marinović 6, Nikolić 8, Popović Hose Manuel 2, Skakić 14, Polomac.
Vojvodina: Simić, Milanović, Bajandić 18, Zečević 2, Negić, Rudić 6, Jausa 7, Ubiparip 1, Mišković, Antunović, Buculjević 1, Parapunov 30, Krsmanović 10, Mehić 5.
Podelite na društvenim mrežama
Share This