Niz od 12 uzastopnih pobeda, Vojvodina će pokušati da produži u subotu, 4. februara, u meču 15. kola Superlige.

Na svom terenu Novosađani će snage odmeriti sa ekipom Mladog radnika, a utakmica počinje u 17.30 u maloj sali Spensa.

Niz se nastavlja
Slobodan Boškan
i Dejan Vulićević

– Ovo će nam biti četvrti meč protiv Mladog radnika ove sezone. To je iskusna ekipa, ima skup internacionalaca koji znaju da igraju velike utakmice. Najviše se oslanjaju na servis, tako da ćemo se truditi da pre svega tu uspostavimo kontrolu. Najvažnije je da mi budemo ti koji diktiraju ritam. Naravno, naš cilj je nova superligaška pobeda. Pošto smo završili takmičenje u Evropi, sada smo se okrenuli malo jačem radu, jer igramo uglavnom jednu utakmicu nedeljno. Naša je želja da probamo do kraja lige da ostanemo neporaženi, ali su svakako oni glavni ciljevi, oba domaća trofeja, najvažniji – ističe trener Dejan Vulićević.

Primač Žarko Ubiparip, koji se vratio na teren posle lakše povrede u Francuskoj, takođe očekuje nove bodove i pobedu ekipe u 15. kolu.

– Do sada smo uspešniji u međusobnim susretima, ali Požarevljani zaista imaju kvalitetan tim i nikada nam nije lako u susretu s njima. Pokazali su da mogu da se nadigravaju na najvišem nivou i da su sposobni od početka da naprave pritisak dobrom igrom. Mi se spremamo maksimalno da u subotu ostvarimo novu pobedu, da nastavimo niz, kako bismo imali dobar položaj kada dođe plej – of. Naravno, pozivamo navijače da dođu da nas podrže – zaključuje Ubiparip.

Ubiparip: Želimo da nastavimo niz

Ulaz je besplatan, a utakmica se može pratiti na platformi Odbojkaškog saveza Srbije.

Podelite na društvenim mrežama
Share This