Vojvodina – Mladi radnik  3:0 (25:17, 25:20, 25:18)

Novi Sad: Mala sala Spensa, sudije Balandžić i Simić.

Vojvodina: Simić 3, Milanović, Bajandić, Zečević 1, Negić, Rudić, Landri, Ubiparip 14, Mišković, Antunović, Buculjević 3, Parapunov 18, Krsmanović 5, Mehić 8.

Mladi radnik: Čubrilo 5, Kljaić, Ilić, Ubiparip 1, Sinđelić 6, Eremić 6, Tupči 9, Peković, Stević, Perić 2,  Dodić 2, Ilić I, Kisić 1, Bjelica 6.

Vojvodina je u finalu Kupa Srbije!

Nije mogao lepši kraj godine da zamisli aktuelni šampion – rezultatski i navijački. U revanš meču polufinala Kupa Srbije crveno-beli su savladali ekipu Mladog radnika 3:0 i tako ekspresno stigli do željenog cilja. Do finala su Vošini prvotimci hitali uz podršku punih tribina male sale u, bez sumnje, najlepšoj atmosferi u ovom delu sezone.

Puleni trenera Slobodana Boškana ušli su potpuno spremno u meč, na samom startu, uz dobar servis Mehića, odličnu odbranu, realizaciju kontri stigli su do 7:1. Ni posle toga nije popuštala Vojvodina, nastavila je u istom ritmu, te ubedljivo stigla do 1:0. Lomio se drugi set do 17:17, kada je posle servisa Mehića Ubiparip bio nezaustavljiv u kontranapadu, radio je i blok, a onda je na kraju prednost domaćin dodatno povećao, a Ubiparip as servisom stavio tačku za 2:0.

Raspoloženi Parapunov i Ubiparip bili su nerešiva enigma za protivnika, mudro i majstoriski pridružio im se Buculjević, a odlučnost, odgovornost i sigurnost nosili su bez greške Krsmanović, Simić i Mehić, uz energiju Miškovića.

U trećem periodu je kod rezultata 5:5 na servis došao Ubiparip i odigrao pravu simultanku, a njegova četiri asa povela su crveno-bele do visokog vođstva i dominacije do kraja utakmice, te konačne pobede i plasmana u finale Kupa Srbije.

Šlag na tortu stavila je publika. Raduje to što je tribine, osim starih vernih navijača, ispunilo mnogo mladih, između ostalog i onih koji treniraju odbojku.

49.510 dinara za Borislava i Konstantina

Veliku zahvalnost dugujemo sjajnoj reakciji posetilaca na humanitarnu akciju, u kojoj je (ne računajući sms poruke) prikupljeno 49.510 dinara za Borislava Stanojevića i Konstantina Jankovića. Prikupljen novac biće podeljen na dečake, a ovih dana će na društvenim mrežama na raspolaganju svima biti ono što je ostalo od artikala. Suveniri će moći da se dobiju u klupskim prostorijama uplatom na račun Borislava i Konstantina.

Podelite na društvenim mrežama
Share This