Pet uzastopnih šampionskih titula, osamnaest ukupno, rad sa mladim igračima, stvaranje budućih naraštaja, razvijanje centra za mlade igrače i sve ostale organizacione i marketinške aktivnosti, nisu više samo obična sportska priča. Ono o čemu se priča u Srbiji i van nje, ono po čemu se Odbojkaški klub Vojvodina poznaje, sada je već umetnost. I to kakva.

Zato je i promocija tima za novu sezonu održana zdanju Galerije Matice srpske, novosadskom simbolu umetnosti.

Kako to priliči, svečanost je otvorila umetnost, odnosno kompozicija koju su izveli učenici Muzičke škole Isidor Bajić, DUO APASSIONATO (Katarina Gvozdenović flauta, Aleksandar Krstić gitara,  montor prof. Aleksandra Horvat)

Uvertira priči o ciljevima i lepim željama, kao i predstavljanju ekipe bio je spot pod nazivom “Igrajmo zajedno”, nešto drugačiji nego do sada, ali sa jasnom željom – da svi budu zdravi, da tribine budu pune i da svi zajedno budu okupljeni oko istog cilja – pobede.

Nakon toga gostima se obratio predsednik kluba Dragoljub Zbiljić, koji se najpre zahvalio Skupštini koja je ukazala poverenje Upravnom odboru u novom mandatu, kao i Gradu i mnogobrojnim sponzorima.

– Hvala vam svima što ste došli da nam pružite podršku. Očekuje nas uzbudljiva sezona, u kojoj ćemo imati dva jasna cilja. Moramo odbraniti titulu i proći grupnu fazu Lige šampiona. Sve ostalo treba da bude igra. Iza nas je jedan zaista kvalitetan turnir, koji je pokazao da možemo da igramo dobre evropske mečeve. Zajedno, verujem, da možemo da ostvarimo sve ciljeve – poručio je Zbiljić.

Generalni direktor Nikola Salatić osvrnuo se na sve što je urađeno do sada, kao i na to da su sve ostale selekcije prava potpora našem timu.

– Kao što je rekao naš predsednik kluba, ambicije su dobro poznate. Verujemo u ovaj tim, a ponosni smo i na ostale selekcije. Nadamo se još jednoj uspešnoj sezoni na svim poljima.

Uz nove note usledilo je predstavljanje tima, a nakon toga govorili su i šef stručnog štaba Slobodan Boškan i kapiten Stevan Simić.

Strateg šampiona poručio je da će njegova ekipa o obećanjima i njihovoj realizaciji pričati na terenu, složio se sa prethodnicima o zacrtanim ciljevima, dok je kapiten Simić kratko poručio:

– Pre mene sve su već rekli. Ja mogu samo da vam kažem, pogledajte dobro ove momke. Od njih možete ove sezone očekivati mnogo pobeda i radosti.

Prisutni su imali prilike da vide i izložbu koju su pripremile devojčice Bianka Balaž i Slađana Krstevski, članice fan kluba. Male umetnice nacrtale su sve prvotimce.

Podelite na društvenim mrežama
Share This