Petoj u nizu, a osamnaestoj ukupno tituli našeg kluba, radovali su se ne samo njeni igrači, članovi, zaposleni, nego i mnogi navijači, prijatelji, bivši prvotimci i rukovodioci. Čestitke za novi uspeh, nastavak zlatnog niza i dominacije na odbojkaškoj sceni Srbije, počele su da nam stižu po samom završetku četvrte utakmice finala i još uvek pristižu. Među prvima čestitke je uputio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, a u isto vreme radovali su se i nekadašnji direktori Miroslav Vislavski, Nikola Marić, te bivši igrači Vasa Mijić, Marko Podraščanin, Milan Katić, Dražen Luburić, Miloš Vemić, Edin Škorić i mnogi drugi odbojkaši i sportski radnici.

Srdačne čestitke uputili su i naši sponzori, poslovni partneri i sportske institucije. Među njima su Institut za ratartsvo i povrtarstvo Novi Sad, Energotehnika Južna Bačka, Gradski sportski savez Novog Sada, Odbojkaški savez Vojvodine, Odbojkaški savez Srbije, Pokrajinski zavod za sport i medicinu sporta, Godea Medico, Telekom, Volleyball Forever agency, Udruženje penzionera Novog Sada, odbojkaški klubovi Ribnica, Radnički, Spartak, Crvena zvezda, Partizan, Ljubinje, Tent, Karađorđe Topola, SK Volej, te FK Vojvodina, RK Vojvodina, KK Vojvodina, VK Vojvodina, Prvi radio, RTV, TV Partizan…

Reči podrške, uzajamne radosti i poštovanja, mnogo nam znače, pružaju potvrdu da je ono što radimo dobro i cenjeno, te motivišu i daju vetar u leđa da nastavimo još bolje i jače. Čestitke upućene od strane odbojkaških klubova dokaz su da je ovaj sport u Srbiji velika porodica i da samo zajedno, sarađujući možemo uticati na to da klupsku odbojku u zemlji podignemo na još viši nivo. Kada igrate neizvesne, atraktivne utakmice, u kojima gubite i pobeđujete, onda je i osvajanje trofeja mnogo slađe. Bez jakih protivnika, nema ni jake Vojvodine i obrnuto – bez jake Vojvodine nema ni jakih rivala. Važno je što svi zajedno pratimo krilaticu “Ne poželi drugima pad da bi sebe uzdigao, nego uspeh drugih doživi kao motiv da sutra ti budeš bolji”.

Čestitke koje su uputili fudbaleri, rukometaši, košarkaši, vaterpolisti Vojvodine i drugi gradski klubovi, potvrđuju da je novosadski sport ujedinjen i spreman da na najbolji način predstavlja porodicu Sportskog društva Vojvodina.

Takođe, našu ekipu na povratku sa četvrte utakmice, u odabranom broju (zbog epidemiloških mera), na platou Spensa dočekali su stariji navijači, kao i mladi članovi fan kluba.

Posebnu zahvalnost zaslužuju upravo oni, koji su u ovoj teškoj sezoni, zbog situacije sa korona virusom, ostali uskraćeni za radosti, navijanja na tribinama i putovanja na velike utakmice s našim timom. Angažujući ih za pomoć oko terena na mečevima u maloj sali Spensa, kao i u humanitarnim akcijama i raznim edukativnim radionicama, potrudili smo se da nađemo način da i dalje osete pripadnost klubu, porodičnu atmosferu i bliskost sa našim igračima. Iskreno se nadamo da ćemo u narednoj sezoni zajedno uživati u mečevima Lige šampiona u našoj dvorani.

Hvala još jednom svima. Nadamo se da će se porodica poslovnih partnera, sponzora i sportskih prijatelja proširiti, da ćemo zajedno ići u nove pobede, kao i da ćemo širom Srbije gledati kvalitetne i neizvesne odbojkaške mečeve, kako one domaće, tako i evropske.

Vaš Odbojkaški klub Vojvodina

Podelite na društvenim mrežama
Share This