Fan klub OK Vojvodina osnovan je u martu ove godine, uoči početka plej-ofa. Pre pokretanja cele priče smo obilazili škole na terotoriji grada, družili se sa mladima u klupskim prostorijama i shvatili da je mnogo onih koji bi naklonost prema Vojvodini i njenim prvotimcima, ali i kreativnost i privrženost, iskazivali daleko više na našim utakmicama, ukoliko bismo ih ujedinili, okupili na jednom mestu, maksimalno ih podržali i pružili im priliku, vreme i pomoć u svakom smislu.

btr

Zato smo odlučili da, po ugledu na velike evropske klubove, i mi pokrenemo zvanični fan klub, čiji će cilj biti da okupi sve zaljubljenike u odbojku, najvernije fanove, poklonike Vojvodine, da ih još više približi klubu i da zajedno s njima tribine učini punijim, a navijačku atmosferu zanimljivijom i vatrenijom. Do sada smo organizovali mnoštvo sastanaka i druženja u klupskim prostorijama, na kojima smo osmišljavali akcije i zadavali teme za svaku utakmicu, bavili se organizacijom navijanja i koreografija. Članovima fan kluba obezbedili smo majice, rekvizite i sve što  je potrebno, kako bi sve bilo na prepoznatljivom šampionskom nivou. Naravno, svi članovi na sastancima su imali priliku da sugerišu, da predlože svoje ideje, da predoče nedoumice i da kažu šta je to što njih pokreće i motiviše. Na taj način članovi fan kluba će aktivno učestvuju i pomažu da atmosferu i akcije približimo svim uzrastima, u isto vreme prateći trendove i čuvajući tradiciju Vojvodine. Takođe, članovi su do sada imali prilike da upoznaju naše igrače kroz druženja, posete, pisali su im pisma podrške, odlazili na treninge, razgovarali sa njima u klubu, posle utakmica. Fan klub je imao razne promotivne aktivnosti, performanse, nagradne igre, tombole, a za članove smo organizovali i odlazak na one najvažnije utakmice sezone, na dva meča finala plej-ofa u Beogradu. Na taj način svi imaju priliku da istinski postanu deo porodice OK Vojvodina.

Ono što je najvažnije za sve zainteresovane, članovi zvaničnog fan kluba OK Vojvodina mogu postati svi, bez obzira na godine. Uslov je samo osećanje pripadnosti našoj ekipi, ljubav prema Voši, odbojci i aktivno učešće i prisustvo na utakmicama. Potrebno je samo da nam se javite na 060 5320403 i da na e-mail: tatjana.marovski@okvojvodina.org dostavite svoje osnovne podatke – ime, prezime, godina rođenja, kontakt telefon i e-mail. Prijavljeni će biti pozvani u naše prostorije, a svi članovi dobiće članske karte.

Podelite na društvenim mrežama
Share This