Bliži se početak plej – ofa, pa se samim tim Odbojkaški klub Vojvodina, kao pravi šampion, za odbranu titule priprema na svim poljima. Na terenu i van njega. Dok ekipa vredno trenira i igra završne utakmice Mini lige, marketing tim Vojvodine za sve verne navijače, i one koji će to postati, priprema nešto novo i zanimljivo.

Naime, obilazeći škole na terotoriji grada, pa i šire, te družeći se sa mladima u klupskim prostorijama, shvatili smo je mnogo onih koji bi naklonost prema Vojvodini i njenim prvotimcima, ali i kreativnost i privrženost, iskazivali daleko više na našim utakmicama, ukoliko bismo ih ujedinili, okupili na jednom mestu, maksimalno ih podržali i pružili im priliku, vreme i pomoć u svakom smislu.

Zato smo odlučili da, po ugledu na velike evropske klubove, i mi pokrenemo zvanični fan klub, čiji će cilj biti da okupi sve zaljubljenike u odbojku, najvernije fanove, poklonike Vojvodine, da ih još više približi klubu i da zajedno s njima tribine učini punijim, a navijačku atmosferu zanimljivijom i vatrenijom. Zvaničnim fan klubom rukovodiće naš PR tim, koji će uz pomoć lidera fan kluba (biće dodatno izabrani i menjani kako bi svako osetio važnost te uloge) organizovati sastanke sa članovima fan kluba, osmišljavati akcije i zadavati teme za svaku utakmicu, pomagati u organizaciji navijanja i koreografija i obezbediti rekvizite i sve što  je potrebno, kako bi sve bilo na prepoznatljivom šampionskom nivou. Naravno, svi članovi će na sastancima imati priliku da sugerišu, da predlože svoje ideje, da predoče nedoumice i da kažu šta je to što njih pokreće i motiviše. Na taj način članovi fan kluba će aktivno učestvovati i pomoći nam da atmosferu i akcije približimo svim uzrastima, u isto vreme prateći trendove i čuvajući tradiciju Vojvodine. Za sve članove organizovaćemo i druženja sa našim igračima, razne promotivne aktivnosti, performanse, nagradne igre, ali i odlazak na one najvažnije utakmice sezone (koje se igraju van Novog Sada, a bliže su). Tako će svi imati priliku da istinski postanu deo porodice OK Vojvodina.

Naravno, fan  klub će zaživeti i na društvenim mrežama, pa će sami članovi, uz pomoć zvaničnih administratora kluba, imati priliku da budu moderatori, da puštaju najave utakmica, zakazaju okupljanja pred mečeve, da pozivaju, da objavljuju detalje navijanja, video klipove zanimljivih koreografija, fotografije sa druženja i sve ostalo što može činiti jedan fan klub profil.

Ono što je najvažnije za sve zainteresovane, članovi zvaničnog fan kluba OK Vojvodina mogu postati svi, bez obzira na godine. Uslov je samo osećanje pripadnosti našoj ekipi, ljubav prema Voši, odbojci i aktivno učešće i prisustvo na utakmicama. Potrebno je samo da nam se javite na 060 5320403 i da na e-mail: tatjana.marovski@okvojvodina.org dostavite svoje osnovne podatke – ime, prezime, godina rođenja, kontakt telefon, kontakt e-mail – uz jedno kratko motivaciono pismo na temu zašto želite da budete član fan kluba OK Vojvodina. Prijavljeni će biti pozvani u naše prostorije, a svi članovi dobiće članske karte.