Novi Sad nadaleko je poznat po sjajnim odbojkaškim priredbama, najboljoj atmosferi i najpunijim tribinama. Poklonici ovog sporta navikli su da uvek nekako po završetku klupske sezone na terenu velike dvorane Spensa uživaju u mečevima muške reprezentacije Srbije.

Ove godine, Odbojkaški klub Vojvodina biće domaćin i tehnički organizator turnira Lige nacija 2019, od 31. maja do 2.juna. Naša  selekcija u tri dana snage će odmeriti sa Rusijom, Francuskom i Japanom. I više nego atraktivni protivnici obećavaju lepe i kvalitetne utakmice.

Kao i uvek, za sve međunarodne mečeve, OK Vojvodina će formirati tim volontera. Oni, koji su već bili deo tog tima rado se vraćaju, ponovo uključuju i mogu samo da posvedoče o nezaboravnom druženju, novim iskustvima, prikupljenom znanju i novim prilikama, koje otvaraju mnoga vrata.

Konkurs za volontere biće otvoren do 10.maja. Svi zainteresovani, koji žele da se prijave, treba da skinu formular u linku ispod ovog teksta, da popune sve stavke i eventualno dodaju neku napomenu. Formular treba poslati na e-mail tatjana.marovski@okvojvodina.org do 10.maja. Za sva pitanja i nedoumice možete se obratiti na 060 532 04 03.

Prilikom prihvatanja obaveza volontiranja važno je znati da je svakog dana potrebno doći sat i po do dva sata ranije i da se satnica i dogovori moraju poštovati. Svako nepoštovanje dogovora i zadataka za posledicu će imati isključivanje iz tima volontera. Određeni broj volontera biće angažovan i dva dana uoči početka turnira. Zato je potrebno dobro osmotriti datume i satnicu takmičenja, te poslednji podatak u formularu jasno ispuniti (npr, mogu da volontiram sva tri dana na obe utakmice, mogu da volontiram 31.maja, samo na prvoj utakmici itd).

Prema popunjenom konkursnom listu (shodno afinitetu, iskustvu i vremenu) prijavljeni će biti raspoređeni na različite zadatke: pomoć oko terena, pomoć na loptama, zastavama, pomoć u zoni medija, za statistiku, vodiči timova itd.

formular https://okvojvodina.org/dokumenta/konkursvolonteri.docx

Kada bude zatvoren konkurs, svi prijavljeni biće pozvani na razgovore, a dolazak je obavezan. Važno je istaći da se za tim volontera u Novom Sadu možete prijaviti jedino i isključivo ovim putem.

Termini utakmica su:  1. KOLO – PETAK, 31. MAJ: SRBIJA – JAPAN 17.00, FRANCUSKA – RUSIJA   20.00, 2. KOLO – SUBOTA, 1. JUN: SRBIJA – FRANCUSKA   19.00, RUSIJA – JAPAN 16.00, 3. KOLO – NEDELJA, 2. JUN: SRBIJA – RUSIJA 19.00, FRANCUSKA – JAPAN 16.00.

Podelite na društvenim mrežama
Share This