Imaće priliku Vošina mladost da na najlepši način stavi tačku na 2023. Poslednji meč u kalendarskoj godini odigraće Novosađani u sredu, 27. decembra i to pred svojim navijačima, u maloj sali Spensa. Revanš meč polufinala Kupa Srbije sa ekipom Partizana biće veliki izazov i težak zadatak za Vojvodinu, ali ne i nemoguć. U prvoj utakmici slavili su crveno-beli u jednom odličnom duelu 3:2 protiv branioca trofeja, a svi u taboru novosadskog tima veruju da uz dobru igru, hrabrost, borbenost i, naravno, uz podršku i energiju sa tribina, mogu ponoviti dobar rezultat i obezbediti ulazak u finale ovog nacionalnog takmičenja.

Upravo to istakli su šef stručnog štaba Marko Narančić i primač Lazar Bajandić na konferenciji za medije upriličenoj uoči druge polufinalne utakmice.

Uz podršku s tribina do cilja

– Pred nama je važan meč, posle Superkupa najvažniji u ovom delu sezone. Rival je ekipa koja je sigurno favorit u svim domaćim takmičenjima, ali imamo aktivan rezultat iz prvog susreta. Na domaćem terenu uz podršku navijača verujem da možemo do cilja. Zato ovom prilikom pozivam sve da dođu u što većem broju i pomognu nam u ovom poduhvatu. Od mojih igrača očekujem da igraju bez pritiska i siguran sam da će ostaviti srce na terenu za Vojvodinu – ističe Narančić.

– U sredu nas sigurno očekuje jedna zanimljiva, neizvesna i dobra utakmica, u kojoj će biti borbeno na obe strane terena. Imamo pobedu iz prvog meča, ali to ne znači ništa i mislim da treba da izađemo na teren maksimalno motivisano i koncentrisano. Pozvao bih svakoga ko je u mogućnosti da dođe da nas podrži, jer će nam to puno značiti u ovakvoj utakmici – poručuje Bajandić.

Meč Vojvodina – Partizan počinje u 19 časova, uz direktan prenos na Arena sportu. Ulaz u malu salu je besplatan.

U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, finalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti finalista, igra se dodatni “zlatni set”, koji određuje konačnog pobednika polufinala.

Podelite na društvenim mrežama
Share This