U meču sa ekipom Borca Vojvodina ne samo da je uknjižila maksimalni trijumf, nego je u maloj sali Spensa priredila pravu reviju. Terenom su prodefilovali svi prvotimci, pošto je šef stručnog štaba Marko Narančić svima pružio priliku.

Slavili su Novosađani 3:0 (25:14, 25:19, 25:20), a u pobedi je pažnju na sebe skrenuo srednji bloker Stefan Kokeza, koji je odigrao ceo meč umesto Filipa Savovskog.

Blokom i dobrom igrom u polju crveno-beli su brzo napravili razliku i čuvali je do samog finiša. Posle asa Stankovića imala je Voša visokih 20:13, nakon čega su umesto Milanovića, Stankovića i Ubiparipa, u igru ušli Kisić, Kopitić i Elezović. Usledio je odličan servis Bajandića, te poen Kopitića, pa opet as Bajandića za 25:14 i 1:0 u setovima.

Mešao je karte Narančić i u drugom periodu, a Novosađani su opet bili ti koji su diktirali ritam i rutinski stigli do 2:0. Odličan je u bloku bio Kokeza, koji je u trećem setu doneo domaćinu početnih 4:2. U pojedinim momentima gostima su se približili, ali je Bajandić inicirao visoko vođstvo u završnici. Na trenutak je rival ponovo zapretio, no Vojvodina nije dozvolila nikakvo iznenađenje, te je stavila tačku na ovaj meč.

Vojvodina – Borac 3:0 (25:14, 25:19, 25:20)
Novi Sad: Mala sala SPC Vojvodina, sudije Subašić i Očenaš.
Vojvodina: Đogić, Bajandić 12, Milanović 3, Negić, Rudić 4, Elezović 1, Ubiparip 8, Mišković, Stanković 11, Kokeza 8, Kisić, Dakić, Savovski, Kopitić 3.
Borac: Stefanović 4, Ćirović 12, Miletić, Nikolić, Madić 3, Nestorović 2, Fet 1, Jović, Krstić, Poznić, Knežević 5, Ninić, Kovačević, Zarić 6.

Podelite na društvenim mrežama
Share This