Da borba ne prestane i da posle treće utakmice finale plej-ofa dobije svoj nastavak, potrudiće se svim snagama prvotimci Vojvodine, u utorak, 25. aprila.

Tada će u maloj sali Spensa odigrati možda i meč sezone – treći put ukrstiće koplja sa Partizanom u borbi za šampionsku titulu. Iako crno-beli vode 2:0 u seriji, u taboru Novosađana ne pomišljaju na predaju. Uostalom, baš ovakvi mečevi pokazuju pravo lice i rađaju junake. U najtežoj situaciji puleni treneri Slobodana Boškana imaće zadatak da pruže maksimum, da se bore od prvog do poslednjeg poena, da budu tim na terenu i van njega, da napadnu i istraju na putu do cilja.

Činjenica je da nisu crveno-beli bili na svom nivou u prethodna dva susreta, pa je možda pravo vreme da zablistaju baš na svom terenu.

– Jeste nezgodna situacija, ali ove sezone smo pokazali da možemo da se izvučemo i izađemo kao pobednici iz teških momenata. Bilo je to u polufinalu Kupa, kao i u polufinalu plej-ofa protiv Spartaka. Ja verujem u svoj tim i siguran sam da ujedinjeni, uz dobru, timsku igru i podršku s tribina možemo do pobede, a onda i do preokreta. Borba ne sme da prestane – poručuje srednji bloker Stevan Simić.

Da borba ne prestane

Meč Vojvodina – Partizan počinje u 18 časova, uz direktan tv prenos (RTS2). Takođe, meč se može pratiti na platformi na sledećem linku.

Podelite na društvenim mrežama
Share This