Vojvodina je nakon pobede u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa, povela 1:0 u seriji, a prvu meč loptu za polufinale imaće u subotu, 1. aprila u Gornjem Milanovcu.

Sem u prvom setu u duelu u Novom Sadu, crveno-beli su u naredna dva perioda kontrolisali igru i rezultat, te bez problema završili meč.

Naravno, favorit će aktuelni šampion biti i u drugom meču, ali ukoliko želi do cilja, mora se maksimalno fokusirati i ne dozvoliti opuštanje u gostima.

– Drago mi je da smo u prvoj utakmici kao ekipa odigrali dobro. Ima tu stvari koje moramo bolje, ali važno je da smo dobili 3:0 i spremamo se za drugi meč. Sigurno će Takovo kod kuće igrati bolje. I u prvom susretu je bilo jasno da mesta za opuštanje nema. Čim nismo neke lagane lopte iskoristili, odmah se igra pretvorila u borbu poen za poen. Zato očekujem da će nam pomoći i Buculjević i Simić, ako to bude bilo potrebno. Naš cilj je jasan, naravno i u Gornjem Milanovcu idemo na pobedu – ističe šef stručnog štaba Slobodan Boškan.

Vojvodina ima meč loptu za polufinale

Strateg ekipe Takova Milan Milošević zadovoljan je otporom koji su njegovi igrači pružili u Novom Sadu.

-Mislim da je otpor bio dostojan. Vojvodina je odigrala dobro, pre svega na servisu i u bloku. Ono što je nama važno jeste to da u subotu napravimo jednu dobru odbojkašku predstavu na terenu i na tribinama, da probamo da odigramo još jače kod kuće, pa ćemo videti za čega će to biti dovoljno – zaključuje Milošević.

Meč Takovo – Vojvodina počinje u 20 časova, a može se pratiti na platformi ossrb.

Podelite na društvenim mrežama
Share This