Iako su mnogi poklonici odbojke očekivali da duel dva velika rivala u 21. kolu Superlige donese još jednu kvalitetnu, zanimljivu i neizvesnu utakmicu, duel Partizana i Vojvodine ipak nije opravdao epitet derbija. Stigli su crno-beli do tri boda i to, čini se, bez mnogo muke.

Novosađani su ušli u ovaj duel kao da su sav posao završili overom prve pozicije još u prošlom kolu i kao da bi kraj lige najradije preskočili. Igrali su mlako, bez dovoljno angažovanja, a opet sa puno grešaka. Šef stručnog štaba Slobodan Boškan dosta je menjao, tražeći dobitnu kombinaciju, ali ispostavilo se da su se svi utopili u sivilo na terenu.

Raspoloženom Partizanu to je samo olakšalo posao, a istakao se domaćin posebno u bloku i na servisu. Samo u drugom setu imala je priliku Vojvodina da uhvati priključak, ali šansu nije iskoristila.

Partizan Efbet – Vojvodina  3:0 (25:18, 25:21, 25:19)
Zemun: Hala “Master”, sudije Janković i Savić.
Partizan Efbet: Mandić, Gruvaes 6, Dopuđ, Popović, Batak 6, Mrdak 10, Tadić 13, Janković 7, Đurđević, Cvetković, Petrović 6, Bjelica, Kapur, Matić.
Vojvodina: Simić, Milanović, Bajandić 6, Zečević 4, Negić, Rudić 3, Jausa 7, Ubiparip 1, Mišković, Parapunov 4, Krsmanović 4, Mehić 4.
Podelite na društvenim mrežama
Share This