U Kraljevu je uvek izazov igrati i sa druge strane mreže za rivala imati Ribnicu. Dueli tima sa Ibra i Vojvodine često su dugi i neizvesni, pa se i šampion Srbije maksimalno ozbiljno priprema za susret 16. kola Superlige.

Utakmicu u Kraljevu Novosađani igraju u petak, u 19 časova, a nakon 13 uzastopnih pobeda svi u ekipi priželjkuju da nastave u istom ritmu. Neće biti jednostavno, ali zato se treba boriti od prvog do poslednjeg poena i odigrati hrabro, napadački i motivisani. Upravo tako nešto očekuje i šef stručnog štaba Slobodan Boškan.

– Ribnica igra dobro, posebno ako je domaćin. Da su Kraljevčani vrlo borbena ekipa potvrđuje i to da su igrali mnogo mečeva u pet setova i da su skoro sve takve dobili. Jednostavno, spremni su da se bore za svaki poen i da odvedu utakmicu u taj-brek. Nadigravaju se kroz dugačke poene i tu traže svoju šansu, dobro se brane. Zanimljivo je da imaju malo blokova, ali su vrlo strpljivi i kompenzuju to u odbrani. Očekujem da mi budemo agresivni na servisu i u napadu i da nam poeni traju kraće. Biće jako važno da mi budemo koncentrisani od početka do kraja – poručuje Boškan.

Novosađani spremni za meč u Kraljevu

Podelite na društvenim mrežama
Share This