Utakmicom u Poljskoj prvotimci Vojvodine otvoriće novu sezone grupne faze Lige šampiona. U utorak, 8.novembra odmeriće snage Novosađani protiv favorizovanog domaćina, ekipe Jastžebskog.

Za trojicu prvotimca crveno-belih biće to debi u Ligi šampiona. Primač Žarko Ubiparip (22), srednji bloker Nemanja Antunović (18) i tehničar Matija Milanović (17), prvi put biće učesnici najjačeg evropskog klupskog takmičenja.

Žarko Ubiparip: Kao što sam i ranije rekao, moj san je bio da igram Ligu šampiona. Igrati sa 22 je stvarno nešto neverovatno, tako da ću da iskoristim svaki momenat da uživam u ovoj atmosferi i ovom velikom takmičenju sa saigračima i sa stručnim štabom. Jastržebje jeste favorit, ali mi ulazimo u utakmicu rasterećeno i znam da će svako od nas da pruži sve od sebe, da pokaže šta zna. Verujem da ćemo da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže.

Nemanja Antunović: Pre svega je velika čast sa ovakvom ekipom biti deo jakog evropskog takmičenja. Očekuje nas težak meč protiv odličnog domaćina.

Matija Milanović: Velika je čast biti u prvom timu Vojvodine. Nisam se, iskreno, nadao, da ću ove godine ući u prvi tim. Ali, eto dobio sam tu priliku i sutra je moj prvi meč u Ligi šampiona. Nadam se dobroj utakmici.

Vojvodina je u večernjim satima imala i prvi trening u Jastšembju.

Meč Jastržebski – Vojvodina počinje u 18 časova, uz prenos na Areni 2.

Podelite na društvenim mrežama
Share This