Prvotimci Vojvodine i dalje su u paklenom ritmu – ili bolje rečeno, on je tek počeo. Posle meča četvrtfinala Kupa Srbije i pobede nad Spartakom, Novosađane  već u subotu očekuje duel četvrtog kola Superlige. Crveno-bele u Požarevcu čeka Mladi radnik, osokoljen nizom pobeda. Istina, požarevačka ekipa najprijatnije je iznenađenje dosadašnjeg dela sezone. U ligi su bez poraza, a u Kupu Srbije eliminisali su na gostujućem terenu Crvenu zvezdu.

Ipak, to za pulene trenera Slobodana Boškana može biti motiv više, da stave tačku na seriju rivala, ali i da uknjiže važne bodove u Superligi.

– Mi smo s njima odigrali jednu utakmicu na turniru u pripremnom periodu i pobedili. Međutim, Požarevljani su mnogo popravili igru, napredovali i zasluženo nanizali pobede. U njihovoj sali biće težak meč, ali to nam odgovara, zbog onoga što predstoji. Iskusna su ekipa, koja zna da igra, a posebno se ističe korektor Tupči. Tamo treba da izađemo na teren motivisani i da odigramo kvalitetno. Podrazumeva se da idemo na pobedu – ističe šef stručnog štaba Slobodan Boškan.

Srednji bloker Stevan Simić slaže se s tim da njegovu ekipu u Požarevcu čeka izazovni meč.

– Pokazali su da mogu da igraju dobru odbojku. Bez poraza su do sada. Mi znamo šta nam je činiti. Samo maksimalna koncentracija, sigurna igra, motivacija i angažovanost od prvog do poslednjeg poena vode do pobede. Verujem da se najviše mi pitamo – poručuje Simić. Meč Mladi radnik – Vojvodina igra se u subotu, 5.novembra, u 19 časova u Hali sportova u Požarevcu. Utakmica se može pratiti uživo na platformi Odbojkaškog saveza Srbije

Podelite na društvenim mrežama
Share This