Vojvodina NS seme – Spartak Ljig 3:0 (25:10, 25:16, 27:25)

Novi Sad: Mala sala SPC „Vojvodina“, sudije Rolj i Radovanović.

Vojvodina NS seme: Simić 6, L. Čubrilo, Bajandić, Vujović 1, Zečević, Negić, Rudić, Migel 9, N.Čubrilo 9, Mišković, Vilimanović, Parapunov 17, Mehić 15, Bošnjak.

Spartak Ljig: Kopunović 4, Fet 6, Vukadinović, Avramović, Nadaždin 6, Matić 1, Glavinić, Grković 11, Lozić, Milovanović, Janković, Maksimović 7, Koničanin 5, Bekrić 4.

Konačno buđenje šampiona! Prvotimci Vojvodine NS seme izborili su plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su na svom terenu savladali ekipu Spartaka iz Ljiga 3:0. Bio je to pravi podstrek i injekcija za crveno-bele, za povratak na pravi kolosek. Posebno u prva dva seta, puleni trenera Slobodana Boškana blistali su i pokazali dominaciju u svim elementima.

Odličan napad i blok u prvom periodu doneli su Vojvodini rano visoko vođstvo, koje je ona do kraja samo uvećala i na terenu odigrala praktično simultanku. U istom ritmu nastavili su Novosađani i u drugom setu, predvođenim sjajnim Mehićem i Parapunovim, te Migelom i Nemanjom Čubrilom. Posle ubedljivih 2:0 došlo je do opuštanja i pada u trećem setu, što šampion ne bi smeo sebi da dozvoli, posebno ne protiv ekipe poput Spartaka iz Ljiga. Gosti su poklone oberučke prihvatili, zapretili i u samom finišu čak stigli do set lopte. Ipak, epizodni ulazak mladog Vujovića bio je pravi pogodak. Izblokirao je protivnika, da bi odmah zatim Nemanja Čubrilo as servisom stavio tačku na utakmicu.

Već u petak Vojvodinu očekuje novi meč, ovoga puta četvrto kolo Superlige, protiv Spartaka u Subotici.

Podelite na društvenim mrežama
Share This