Prvi trofej u sezoni 2021/2022. u vitrinama je novosadskog kluba. No, duel sa Ribnicom u Kraljevu odmah je stavljen u arhivu, vremena za odmor nije bilo, jer Vojvodina nastavlja takmičenje u Superligi.

U okviru drugog kola, u Beogradu će u nedelju, 10.oktobra, u 18 časova, biti odigran pravi derbi – odbojkaška poslastica za sve poklonike magične igre na mreži. Puleni trenera Slobodana Boškana snage će odmeriti sa Crvenom zvezdom, koja u novoj takmičarskoj godini ima visoke ambicije. Dobar relativno mlad tim, ali sa dosta superligaškog iskustva, sa novim dizačem, novim trenerom i novom upravom, najavljuje veliku borbu za domaće trofeje.

Sa druge strane ništa manje motivisana novosadska ekipa svakako želi da uknjiži nove bodove.

-Mislim da smo imali dovoljno vremena da se odmorimo i da se pripremo za Crvenu zvezdu. Sigurno je da nas očekuje teška utakmica, kako zbog kvaliteta protivnika, tako i zbog našeg delimičnog emotivnog i fizičkog pražnjenja. U sportu je to tako, posle velikih mečeva, osvajanja trofeja, oni dueli koji slede nakon toga uvek su malo teži, nego neki obični – kaže dirigent Vošinog tima, Andrija Vilimanović i nastavlja: – Naravno, mi smo pokazali da imamo 14 jednakih igrača, svi su spremni da pruže maksimum, ali verujem da ćemo i mi koji smo igrali Superkup biti na nivou. Nadam se našoj novoj pobedi.

Za utakmicu Crvena zvezda – Vojvodina NS seme najavljen je i televizijski prenos.

Podelite na društvenim mrežama
Share This