Na putu ko novim domaćim trofejima i uspešnoj evropskoj sezoni, iskoraku više u Ligi šampiona, Vojvodina NS seme imaće pomoć novog izuzetno značajnog poslovnog partnera. Novi član porodice pula sponzora i ekskluzivni beting partner srpskog šampiona je kompanija Mozzart.

Tim povodom gosti Odbojkaškog kluba Vojvodina bili su generalni direktor kompanije Mozzart Slobodan Prodanović, direktor sektora korporativnih komunikacija Borjan Popović i direktor marketinga Dejan Kosanović.

– Mozzart kao društveno odgovorna kompanija ovih dana posebnu pažnju usmerava upravo ka Novom Sadu. Posle rukometnog i fudbalskog kluba od danas smo i zvanično sponzor odbojkaškog šampiona. Vojvodina je pojam uspeha u odbojci, najdominantniji je klub u našoj zemlji, a pored silnih titula poznat je i po tome što je davao i daje veliki broj reprezentativaca. Mi sa naše strane ovim sponzorstvom i novcem želimo da pomognemo da Vojvodina dalje napreduje. To je naš doprinos u razvoju ovog kluba – istakao je na konferenciji za novinare generalni direktor kompanije Mozzart Slobodan Prodanović.

Predsednik OK Vojvodina Dragoljub Zbiljić ukazao je na to da je ovo veliki dan iz dva razloga.

– Mozzart živi od sporta i za sport, a izuzetno mi je drago što pomaže i odbojci. Drugi veliki razlog je taj što sa sponzorstvom Mozzarta naš klub dostiže budžet veći od milion evra, što je za jednu sezonu u odbojci zaista impozantno i daje nam za pravo da verujemo da ćemo nastaviti dalje sa evropskim razvojem. Sklapamo kockice, veruujemo i stručni štab i to da Boškan može da vodi klub ka još većim rezultatima. Najveća želja nam je da prođemo grupnu fazu Lige šampiona.

O tome koliko je u sportu značajna podrška velika kompanija govorio je šef stručnog štaba Slobodan -Boškan.

– Najpre hvala na lepim rečima. Takođe hvala Mozzartu što će na ovaj način pomoći razvoj našeg kluba, jer je svima nama u stručnom štabu koji radimo sa ekipom važno da se razvijamo, da ulažemo u igrače i da pravimo iskorak u Evropi.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su u ime kompanije Mozzart generalni direktor Slobodan Prodanović i u ime OK Vojvodina predsednik Dragoljub Zbiljić.

Podelite na društvenim mrežama
Share This