Prvotimci Vojvodine NS seme vratili su se sa Pala, gde su uradili bazični deo priprema za novu sezonu. Sjajni domaćini, odlični uslovi za trening u hali i van nje, lepo vreme (sem poslednjih nekoliko dana), učinili su da slika bude potpuna.

Radilo se vredno, motivisano, a što je najvažnije svi su ostali zdravi. Sada se okreću onom nešto zanimljivijem delu priprema, u okviru kojeg će se uigravati i proveriti koliko su do sada naradili.

– Iza nas je, kako mi to u šali volimo da kažemo, onaj dosadniji deo priprema. Svi jedva čekamo utakmice – kaže primač David Mehić i nastavlja: – Mislim da smo dobro radili na Palama, sve je proteklo kako je stručni štab zamislio. Na kraju, da ne zaboravimo i da se zahvalimo domaćinima, jer smo se osećali kao kod kuće, a to je jako važno.

Kako je Mehić treći put u Vojvodini, njemu period za prilagođavanje nije ni bio potreban.

– Meni je dosta lakše nego onima koji su prvi put u Vojvodini, jer mi je sve jako dobro poznato. Ali, ovde je zaista lako prilagoditi se, tako da verujem da ćemo brzo biti baš kompaktna ekipa. Imamo dosta vremena do početka sezone. Ciljevi su jasni i volim što je tako. Domaći trofeji se podrazumevaju, a Liga šampiona je posebna priča – zaključuje David Mehić.

U sredu, 1.septembra šampion Srbije igra prvi trening meč, protiv Radničkog iz Kragujevca u Novom Sadu, zatim je u petak na redu provera sa Crvenom zvezdom, a u utorak 7.septembra sa Ribnicom. Svi deuli su zatvorenog tipa, bez prisustva publike i medija.

Nakon toga kreće i serija turnira za Novosađane.

Podelite na društvenim mrežama
Share This