Finale plej-ofa u odbojci vraća se u Novi Sad. Posle dve utakmice rezultat u seriji je 1:1, a novosadski prvotimci imaju sada priliku na svom terenu da pre svega odigraju bolje nego u Zemunu, ostvare pobedu i vrate prednost.

Treći meč Vojvodina NS seme – Partizan, igra se u četvrtak, 8.aprila, u 17 časova, u maloj sali SPC „Vojvodina“.

Kako ističe šef stručnog štaba crveno-belih Slobodan Boškan, on je očekivao bolju partiju Partizana na njihovom terenu.

– Igraju bolje kao domaćini, to je činjenica, a bili su takođe željni da pokažu da mogu više. Sa druge starne, mislim da smo mi odigrali nešto slabije, posebno kada su se lomili treći i četvrti set. Trebalo je da u tim momentima budemo mirniji, koncentrisaniji u nekim elementima i odigravanjima. To kažem, jer je moglo biti i 3:1 za nas, s obzirom na to kako su izgledale završnice trećeg i četvrtog seta. Za nas su najveći problem bili njihov jači i naš slabiji sevris. Nismo nametnuli ono što smo želeli. Očekujem da u našoj sali budemo bolji pre svega na servisu i prijemu, kako bismo sebi olakšali igru. To je u modernoj odbojci jako važno, jednostavno moramo napasti. Verujem da će ekipa biti spremna i da ćemo pokazati čvršći karakter. Što se tiče Blagojevića, on je bolje. Ima istegnuće mišića, a mi smo svi uložili napor da se to sanira. Dosta zavisi od toga kako se on oseća. On je spreman što se tiče voljnog momenta i stanja povrede. Videćemo kada počne utakmica – istakao je Boškan.

Primač Lazar Bajandić složio se sa tim da je Partizan iskoristio prednost domaćeg terena, kao i slabiju partiju Vojvodine.

– To ne sme da nas poremeti. Znamo naš cilj i moramo izaći spremni na teren, gledati sebe, odigrati maksimalno od prvog do poslednjeg poena i vratiti prednost na našu stranu – zaključio je Bajandić.

Utakmicu će direktno prenositi RTS, Arena sport, a kao i uvek biće obezbeđen i LIVE na YouTube kanalu Odbojkaškog kluba Vojvodina.

Podelite na društvenim mrežama
Share This