Borba za titulu se nastavlja. Već u ponedeljak, 5.aprila, u 19 časova, Vojvodina NS seme odmeriće snage sa Partizanom u hali Master u Zemunu. Novosađani u finalu plej-ofa vode 1:0, pošto su u prvoj utakmici maksimalnim rezultatom savladali crno-bele.

Branilac titule još jednom je na svom terenu potrvdio kvalitet, sigurnost i sposobnost da i onda kada ne ide baš sve maksimalno, u najvažnijim momentima prelomi, pokaže čvrstinu, strpljivost i upornost. Takođe, kao što je i šef stručnog štaba Slobodan Boškan, najavljivao, pokazalo se da bi duža klupa i te kako mogla biti adut Vojvodine NS seme.

-Očekujem da će tamo biti teže, da će oni igrati slobodnije, ali isto tako očekujem da ćemo mi od početka pokazati agresivnost i potrebnu sposobnost da nametnemo ritam i napravimo brejk. Idemo tamo sa samopouzdanjem i dobrom igrom iz prve utakmice. Od velikog je značaja u presudnim momentima biti smiren i koncentrisan na ono što radiš. Zato je mnogo važno to što smo pokazali da možemo kontrolisati neizvesne završnice – istakao je Boškan.

Jedan od aduta sa klupe, u prvom meču bio je korektor Boris Buša.

-Važno je da i dalje tako kontrolišemo završnice setova, u kojima smo pokazali da smo prava ekipa. Vodimo 1:0, ali nemamo mnogo vremena da o tome pričamo, ni da odmaramo. Treba da se maksimalno koncentrišemo na drugu utakmicu i da tamo odigramo na visokom nivou. Naše ambicije i u drugom meču su, naravno, pobedničke – poručio je Buša.

Meč Partizan – Vojvodina NS seme može se pratiti na YouTube kanalu Odbojkaškog kluba Vojvodina.

Podelite na društvenim mrežama
Share This