U sportu je to tako – često cela sezona stane u jednu utakmicu. Priliku da u toj jednoj utakmici potvrde da su s razlogom dominirali cele takmičarske godine i da su kadri da odu do poslednjeg koraka ka odbrani titule, imaće i prvotimci Vojvodine NS seme.

Meč odluke igra se u sredu, 31.marta, u 17.30, u maloj sali Spensa. Posle dve utakmice polufinala plej-ofa rezultat je 1:1, a ko će u finale biće poznato posle popularne majstorice. Prednost domaćeg terena imaju Novosađani, pa je na njima sada da tu prednost maksimalno iskoriste, ali i pre svega da pokažu kvalitet.

– Možda sam i očekivao neizvesno polufinale. Ekipu Radničkog doživljavam kao ozbiljnog protivnika. Kragujevčani su kroz sezonu pokazali da mogu da igraju izuzetno kvalitetno i da ostvare dobre rezultate. To je tim koji zna da igra, ima iskustvo, a najprijatnije iznenađenje je korektor Matić. Međutim, duboko verujem da mi imamo kvalitet više, znamo da igramo ovakve mečeve. Protivnika kao što je Radnički cenimo, ali isto tako svesni smo toga koliko i šta možemo. Celu sezonu smo naporno radili i spremali se baš za ovakve utakmice. Svaki sportista voli ovakve mečeve, a prva je šteta što neće biti publike da to doživi sa nama u sali. Verujem u moju ekipu i siguran sam da ćemo kada bude najteže i najvažnije pružiti i najbolju igru – ističe šef stručnog štaba Slobodan Boškan.

Srednji bloker Nemanja Mašulović osvrnuo se na duel u Kragujevcu istakavši da je kompletno ekipa odigrala loše, ali da isto tako u trećem meču sve zavisi od Vojvodine.

– Igramo kod kuće, verujem da ćemo u najbitnijoj utakmici dati sve od sebe i biti najbolji. Kada nosiš dres Vojvodine normalno je da postoji pritisak. Niko od nas nije slučajno ovde. Mi to možemo da iznesemo, uspeli smo prošle sezone, a sada smo zreliji za jednu godinu – zaključuje Mašulović.

Meč Vojvodina NS seme – Radnički prenosiće direktno Radio televizija Vojvodine, a može se pratiti i na zvaničnom YouTube kanalu Odbojkaškog kluba Vojvodina.

Podelite na društvenim mrežama
Share This