Još jedan turnir – još jedno prvo mesto. Vojvodina NS seme osvojila je memorijalni turnir “Dušan Bošković Bole”, pošto je u finalu u Kraljevu savladala domaću Ribnicu 3:2 (25:18, 23:25, 21:25, 25:20, 15:12).

Baš kao i u Nišu, Novosađani su se nadigravali sa Kraljevčanima u pet setova, ali su kada je bilo najvažnije pokazali kvalitet i zasluženo slavili. Počeli su sigurno crveno-beli, diktirali su ritam tokom celog prvog seta i rutinski ga rešili u svoju korist. Ipak, u nastavku je došlo do opuštanja i oscilacija, što je domaćin maksimalno iskoristio i okrenuo na 2:1. U četvrtm setu došla je Vojvodina ponovo na svoje, smanjila greške, bila konkretnija, te najpre izborila taj-brek, a na kraju i pobedu.

– Najvažnije je da ono što smo radili na treningu sada prenosimo na utakmice. U dva dana imali smo dva potpuno različita meča. Zvezdu smo dobili ubedljivo, igrali smo odlično, dok je sa Ribnicom bilo neizvesno. No, tako nešto takođe nam treba kako bismo pokazali karakter i vežbali i takve situacije. Zadovoljan sam prikazanim za oavj period i verujem da će biti još bolje – izjavio je šef stručnog štaba Siniša Gavrančić.

– U finalu smo odigrali nešto slabije, ali sve je to normalno u ovom delu priprema. Važno je da smo pobedili i da napredujemo – istakao je Lazar Bajandić.

Podelite na društvenim mrežama
Share This