Odbojkaši Vojvodine plasirali su se u finale Konstantin kupa u Nišu, pošto su prvog dana turnira savladali ekipu Ribnice 3:2 (25:23, 24:26, 25:18, 28:30, 15:9).

Šef stručnog štaba Siniša Gavrančić mešao je karte tokom celog duela, želeći tako maksimalno da iskoristi turnir u svrhu priprema za novu sezonu. Tako su Novosađani meč počeli u postavi Čubrilo, Buša, Rudić, Mašulović, Bajandić, Perić i libero Brborić. Zanimljivo je da su prvi set crveno-beli krenuli iz minusa i do samog kraja igrali sa puno oscilacija, da bi na kraju tek napravili preokret i poveli 1:0. Slično je bilo i u drugom periodu, ali Kraljevčani ovoga puta nisu propustili priliku. U trećem setu konačno je šampion bio dominantan, zatim imao priliku u vrlo uzbudljivom četvrtom periodu, međutim odluka je ipak morala pasti u taj-breku. Tu su Novosađani bili na visini zadatka.

U igru su ulazili i Todorović, Blagojević, Negić, Kovačević. Turnir u Nišu igra se bez prisustva publike. Rival Vojvodini u finalu biće ekipa domaćina koja je savladala tim Vardara 3:0.

Podelite na društvenim mrežama
Share This