Dejan Bojović, direktor seniorskih reprezentacija Srbije, posetio je u petak Odbojkaški klub Vojvodina. Bojovića je dočekao menadžment aktuelnog šampiona, koji ga je upoznao kako sa gornjim delom kluba tako i sa domom za mlade igrače. Sportski direktor Vojvodine Slobodan Boškan, ujedno i tim menadžer seniora Srbije, razgovarao je sa Dejanom Bojovićem o aktuelnim planovima u klupskoj i reprezentativnpj odbojci, o novim projektima Odbojkaškog saveza Srbije, a pre svega o radu na popularizaciji odbojke i povećanju broja dece u ovom sportu, posebno dečaka.

-Posle dugo godina sam ovde, srećan sam što vidim meni mile ljude i što je klub sve lepši i lepši i ima sve više trofeja. Sa Boškanom sam pričao o nekim projektima koje Savez pokreće. Zadovoljan sam razgovorom, a nadam se da ćemo imati dobru saradnju, kako u vezi sa reprezentacijom, tako i na relaciji klub-savez – istakao je Bojović.

-Izuzetno mi je drago što je došao, s jedne strane da vidi klupske prostorije, koje su se izmenile u odnosu na vreme kada je on igrao ovde, a sa druge i da pričamo i razmenimo mišljenja. Imali smo dosta tema za razgovor, između ostalog pričali smo i o radu sa mlađim kategorijama – rekao je Boškan.

Dejan Bojović je u svojoj bogatoj karijeri nosio i dres Vojvodine, sa kojom je osvojio Kup, igrao finale plej-ofa i fajnal-for evropskog kupa (Top tims 2005/2006).

Podelite na društvenim mrežama
Share This