Odbojkaši Vojvodine NS seme osvojili su za sada dva domaća pehara. Ostao je još jedan, onaj najvažniji, te crveno-beli svu pažnju sada usmeravaju na utakmice Mini lige, a onda i na plej-of. U subotu, 7.marta, u 18 časova na svom terenu Novosađani dočekuju odličnu ekipu Mladog radnika, koja u poslednje vreme igra sve bolje i polako se penje na tabeli. Trenutno se nalazi na trećem mestu i sigurno u malu salu Spensa ne stiže bez motiva.

No, aktuelni lider takođe ima svoje ambicije, a to je da najpre odigra dobro, a onda i da pobedi, te uknjiži nove bodove za ostanak na prvom mestu.

– Preostala je još prvenstvena trka i odbrana šampionske titule je najvažnija za nas. Fokusirani smo samo na to, idemo korak po korak, a prvi cilj je sačuvati prvo mesto. Meč protiv Mladog radnika shvatamo ozbiljno, jer je to zaista dobra i iskusna ekipu, koju predvode Kostić, Micić, Kala, Pantić. Pokazali su da su u dobroj formi, u prošlom kolu su pobedili Spartak 3:0. Očekujem dobru odbojku i da mi odigramo odgovorno i angažovano od prvog do poslednjeg poena – istakao je šef stručnog štaba Siniša Gavrančić.

Mladi libero Stefan Negić, koji lepo koristi svaku šansu koja mu se ukaže, takođe očekuje da njegova ekipa nastavi u pobedničkom ritmu.

– Pred nama je izazovan meč, neće biti lako, ali naš cilj je da odigramo kvalitetno i da zabeležimo još jedan trijumf. Moramo od početka zaigrati maksimalno angažovano, ako želimo sva tri boda. Nadamo se da će nam u tome pomoći publika i da će doći da nas pozdravi posle osvajanja Kupa Srbije.

Za Vojvodinu NS seme, ali i novosadsku odbojku, ovaj meč biće važan pre svega zbog bodova, ali će imati i specijalan karakter. Sama utakmica počinje u 18 časova, ali će program, koji je klub simbolično nazvao „3u1“ startovati u 17.30. Menadžment kluba pripremio je svečani izlazak ekipe, koja će dvadesetak minuta pre početka utakmice istračati na teren zajedno sa polaznicima Akademije, kao i najmlađim članovima fan kluba, noseći pehar Kupa Srbije. Kada izađu na svoju stranu terena, kapiten Stevan Simić predaće pehar dečaku i devojčici, koji će ga preneti na posebno aranžiran sto. Tu će pehar dočekati kraj utakmice, kada će igrači, u saradnji sa Odbojkaškim savezom Novog Sada, podeliti lopte gradskim klubovima.

– Iskoristićemo utakmicu i promociju pehara da klubovima koji su članovi gradskog saveza podelimo po tri lopte. To ćemo učiniti odmah po završetku utakmice, a prisutni će moći da se fotografišu sa peharom i sa igračima. U broju tri je i sva simbolika. Za sada Vojvodina ima dva pehara, a cilj je da na kraju sezone osvoji i treći. Takođe, ova utakmica biće 3u1, kvalitetan odbojkaški duel, promocija pehara i nagrade – istakao je u ime kluba, ali i u ime Odbojkaškog saveza Novog Sada, generalni sekretar Dragan Čučković.

I to neće biti sve od nagrada, jer se klub uz pomoć prijatelja, potrudio da obezbedi nagrade i za publiku. Dame će, uoči Dana žena, dobiti četiri vredna tretmana u salonu lepote Žaz beauty studio, a najmlađi će, ukoliko budu imali sreće, ali i znanja, dobiti takođe vredne poklone. Čekaju ih dres kapitena Stevan Simića sa potpisom, odbojkaška lopta sa potpisima svih igrača i stručnog štaba, Vošine sveske, šalovi, rančići za patike…

Ulaz je besplatan.

Podelite na društvenim mrežama
Share This